![]() |
--->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[QUOTE=engineer58;281374]Bunun cevabını hepimiz biliyoruz sanıyordum onun için yazmadım:)
Avrupa ülkeleri ile aramızdaki uçurum ortada.Halkımızın milli geliri ve yaşam standardı yükselirse Avrupa Birliği lehimize olabilir ama şuan lehimize değil...Benim yorumum budur saygılarımla:rolleyes:[/QUOTE] Sevgili kardeşim Ekonomi tamam düzelttik diyelim,uyum yasalarınıda üç aşağı beş yukarı yerine getirdiğimizi sayalım peki o zaman bizi kabul edecekleri,ni aklının ucundan geçirebiliyormusun.Bu işin birde başka tarafı var tarihten gelen ezeli Türk düşmanlığı ve Anadolunun Fethiyle Hıristiyanların Müslümanlara ve Türklere olan kininin bittiğini düşünebiliyormusunuz işin bu boyutu önemli olan.Ekonomi falan bence hikaye. |
[QUOTE]Seni anlamakta zorlanıyorum Memo.......................... ...[/QUOTE]
Beni anlamakta niye zorluk cekiyosun abi merak ettim :D. |
[img]http://img119.imageshack.us/img119/6018/denetleme19rjwc0.jpg[/img]
|
[QUOTE=arifcoskun;281528][img]http://img119.imageshack.us/img119/6018/denetleme19rjwc0.jpg[/img][/QUOTE]
İşte bu Karikatür AB ile olan bütün ilişkilerimizin ne boyutta olduğunu gayet iyi anlatıyor.Teşekkürler Arif bey. |
evet diyenlere şaşıyorum hala işiniç yüzünü bilmeyenler
ab ye girmek için verdiğimiz tavizeler bide girersek zaten tam bağımsızlığımızı kaybedicez |
-->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
SANKI BIZI AVRUPADA
MÜSLÜMANLARI VE TÜRKLERI INSAN YERINE KOYANMI VAR ROMANYALI CINGENELER KADAR DEGERIMIZ YOK AVRUPADA TÜRKLERE HALA YERE OTURUP BAGDAS KURAN ELLERIYLE YEMEK YIYEN BIR AILE 5 KISI 2 ODALI EVDE KALAN KIZLARINI ZORLA EVLENDIREN KADINLARININ BASINI ZORLA ÖRTTÜREN EN UFAK BIR OLAYDA ADAM DÖGEN ADAM YARALIYAN YABANCI KADINLARA SARKINTILIK EDEN ZORLA CADDELERDE INSANLARA SATIS YAPAN TÜRKIYEYI TANIMIYAN ;GÖRMEYEN AVRUPALILARIN DÜSÜNCELERI BUNLAR SAYMAKLA BITMEZ TABIKI TÜRKÜN EKMEKIYLE BÜYÜYÜPTE BURALARA GELIP TÜRKIYEYI KÖTÜLÜYEN HAINLERDE BU ISIN ELA BASISI KISACASI BIZI AVRUPAYA ALMAZLAR DINIMIZI DEGISTIRSEK DAHI ALMAZLAR CÜNKÜ HALA AVUSTURYAYA KADAR GELISIMIZI UNUTMAMISLAR SADECE OYALARLAR;KENDI CIKARLARI ICIN KULLANIRLAR KÜRTLER;ERMENILERE;RUMLARA;DAHA COK ÖZGÜRLÜK DERLER AMA KENDILERI HAKKIMIZ OLAN SERBEST DOLASIMI TÜRKLERE VERMEZLER 40 YILDIR ALMANYADA YASAYAN BIR TÜRKE CIFTE VATANDASLIGI VERMEZLER 40YILDIR ALMANYADA YASAYAN BIR TÜRK HANIMINI YANINA GETIREMEZ VIZE LAZIM COCUGU EVLENSE GETIREMEZ NIYE ÖNCE ALMAN KADAR ALMANCA ÖGRENMESI LAZIMDA ONDAN AMA BIR ALMAN BILETINI ALIP ILK UCAKLA TÜRKIYEYE GIDEBILIYOR ELINI KOLUNU SALLAYARAK BÖYLE CIFTE STANDART VE ÖN YARGI OLDUKTAN SONRA AVRUPA BIRLIGINE ALACAKLARINA INANIYORMUSUNUZ BEN DERIMKI DOSTLAR BIZIM ICERDE BIRLIGIMIZ OLSA ALMANLAR KADAR MILLIYETCI VE VATANSEVER OLSAK VE EKONOMIMIZ JAPONYA GIBI OLSA CARI ACIK DEGILDE FAZLALIK VERSE OZAMAN HAK ETTIGIMIZ DEGERI GÖRÜRÜZ CENNET MEMLEKETIMIZ VARKEN YETERKI CALISALIM TEMBEL OLMAYALIM BIZ TÜRKLER TEMBELIZ SIVASTA YAZIN IZINLERNDE GÖRÜYORUM SABAH SAAT 8 OLMUS GAZETE ALMAK ICIN SIVASI GEZIYORUM ACIK GAZETE SATAN DÜKKAN YOK ALMANYADA SAAT 4 METROLARA IN GAZETELER HAZIR HEMIDE SATANLAR BAYANDIR GENELLIKLE ADAMLARIN NASIL KALKINDIGINI ANLIYALIM DISIPLIN:CALISMAK:DÜRSTLÜK: ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH MUTLU YARINLER BIZIM OLACAK BERLIN TÜRK SEHITLIK CAMISI |
-->: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[QUOTE=dark_yamtar58;281417]Sevgili kardeşim Ekonomi tamam düzelttik diyelim,uyum yasalarınıda üç aşağı beş yukarı yerine getirdiğimizi sayalım peki o zaman bizi kabul edecekleri,ni aklının ucundan geçirebiliyormusun.Bu işin birde başka tarafı var tarihten gelen ezeli Türk düşmanlığı ve Anadolunun Fethiyle Hıristiyanların Müslümanlara ve Türklere olan kininin bittiğini düşünebiliyormusunuz işin bu boyutu önemli olan.Ekonomi falan bence hikaye.[/QUOTE]
SANA TAMAMEN KATILIYORUM DARK KARDES BIZI ALMAZLAR |
-->: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[QUOTE=FatihCan;279301]AB istemiyoruz aslına bakarsan temelde istedikleriz çok daha farklı....
Kopenak kriterleri olmasında İstanbul-Ankara kriterleri olsun.... AB karşı olan siyasetciler bu ülkeye ne kattı ki ? 28 şubatta kaç milyar dolat buhar oldu ? Bizler AB isterken körü körüne istemiyoruz.... Daha sağlam ve sağlıklı demokrasi için... Askerin kışlasında durması için... Hayat standartlarının artması için. Fikir ve düşünce özgürlüğü için... Kılık ve kıyafet özgürlüğü içinn... Eğitim özgürlüğü için... Yeni ve demokratik bir Anayasa için.. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olması için vs.. vs.. AB'ye evet ![/QUOTE O YUKARIDA YAZDIKLARINI AVRUPALILAR BIZIM MEDENI;DEMOKRAT INSAN OLMAMIZ ICINMI ISTIYORLR;YANI BIZDE INSAN HAKLARI YOK ÖYLEMI KENDILERI NEDEN TÜRKLERE VIZE KOYUYOR BIR ALMAN YURT DISINDA INGILIZ OLSUN BASKA DEVLETDEN OLSUN EVLENDIGI ZAMAN HEMEN ESINI YANINA ALABILIYOR AMA ALMAN VATANDASI DAHI ALMIS OLSAN SEN HALA ONLARIN GÖZÜNDE TÜRKSÜN ESINI GETIREMIYORSUN??? ÖNCE ONLAR IKIYÜZLÜLÜGÜ BIRAKSINLAR AVRUPA BIZDEN ISTEDIGINI KENDISI BURDA YASIYAN YABANCILARA O HAKKI VERMISMIKI SADECE BIZI BÖLMEK -FITNE CIKARTMAK-BIRLIGIMIZI VE DIRLIGIMIZ DAGITARAK GÜCLENMEYE FIRSATI OLMAYAN BIR TÜRKIYE MEYDANA GETIRMEK ADAMLARIN GAYESI BU |
--->: -->: --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?
[QUOTE=abdullah58;285512]SANA TAMAMEN KATILIYORUM DARK KARDES
BIZI ALMAZLAR[/QUOTE] Selamın aleyküm,Abdullah kardeşim AB hakkında yaptığın açıklayıcı,doyurucu yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Abdullah kardeşim sen yıllardan beri Avrupadasın işin orda evin orda çocukların orda geçimini oradan temin ediyorsun.Bu konuda tabiki bizlerden daha tecrübelisin AB nin artılarınıda eksilerinide birebir yaşayan biri olarak senin bu konuda gerçekçi ve tarafsız yorum yaptığına inanıyorum.....Dediklerine katılıyorum sağol gardaş...:rolleyes::rolleyes: |
zaten girmek istemiyoruz bu türk ülküsüne aykırı
tüekiye cumhuriyeti atatürk ün dediği gibi bi yere girmek için başvurmaz onlar bizi davat eder bizde şartlarımızı sunar ve onlardda kabul ederlerse üye oluruz türkiye birleşmiş milletlere böle üye olmuş ve bizim için yasasını değiştirmiş ve bizi davet etmiştir |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:54. |