Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21222)

isoc 05.12.2008 09:10

Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?

sivasta tek firma öz sivas huzur turizm kaliteli hizmetde sınır tanımayan güleryüzlü sempatik personeliyle sivaslı olarak tüm çalışanlarına tşk ederim

yaşo 06.12.2008 17:21

BENCE EN İYİ FİRMA HUZUR TURİZM ÇÜNKÜ MEMLEKETİMİZİN ÖZ TEK YERLİ FİRMASI ARAÇLARIN TAMAMI YENİ,İNTERNET VAR UYDU VAR,AÇIK BÜFE ARTI SİVASI ARAÇLARINDA TANITIYORLAR

Yigit_07_58 10.12.2008 15:23

Sivas Kızılırmak Turizm: Sivas Şarkısladan antalyaya yolculuk ediyorum.Baya yol aldik aksarayda bi dinlenme tesisleri var ama aklımda degil suanda ismi otobüste iki kişiyiz bir bayan en onde oturuypr birde ben mola yerine gelince bayan hemen ındı baska bir otobus firmasına bindi.Baya ileriledik sonra muavin cocukla muhabbete basladık cocuğa sordum neden bayan indi yarı yolda Şoför bayanı rahatsız etmiş.Bu firma nekadar kalitesiz.O oldu daha binmiyorum.hic araba bulamasam erzurum arabalarını tercıh edıyorum..

TeqTaBaNCa 19.12.2008 19:56

[B][I][U][COLOR="Red"]hangisinden biLet buLursam ona binerim...ama iLk sivas huzura uğrarım =)[/COLOR][/U][/I][/B]

FurkaN 21.12.2008 10:37

[B]Sivas Tur veya Sivas Huzur başkasını tercih etmiyorum.[/B]

love_me_58 22.12.2008 00:54

sivas tur tabiki..........................

yaşo 26.12.2008 17:48

ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.

burak5866 26.12.2008 18:45

arkdaşlar artık selçuk turizmde var onlarında araçları çok iyi bence hepsi süper.Buda Sivasımız için bir övünç kaynağı olmalı derim.ama e güzel arablar sivas turda en güzel hizmette huzurda var..

bekirarda 26.12.2008 19:27

[QUOTE=yaşo;353117]ben özbe öz sivaslı olarak öz sivas huzur turizm diyorum çünkü diğer firmalar sivaslı değil her yönü ile huzur turizmdir.araçlarda her türlü konfor var müşteri mmnuniyeti ön plsnda bence sivaslıyım diyen herkesin huzur turzimi seçmesi gerekir.[/QUOTE]
Huzur turizm Akdağlıların kurmuş olduğu bir firmadır. Ustadım.

mertoz58 27.12.2008 11:02

En iyisini bilmemde en kötü hatta en berbat firma kızılırmak.Şoförler ve muavinler çok kaba.Otobüsler hem eski hem bakımsız.Ayrıca çokta fırsatçı bundan dört sene önce Sivastan Şarkışlaya 8 ytl'ye götürüyorlardı.Allahtan bir firma daha geldi de mecburiyetten fiyatlarını indirdiler.Yoksa şimdi şarkışlaya 15 ytl'ye götürürlerdi.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:32.