![]() |
Cevap: Bu diziler dinden eder...
türkiye gerceklerini ortaya koyan diziler içinde en iyisi kurtlar vadisi insanlarin arasına nasıl dusmanlık sokuldugunu nasıl hepimizin yıllarca uyutuldugunu birbirimize dusuruldugunu en acık dıle getıren baska bı dızı varmı??cocugum vurdu kırdı ögrenıyor dıyenlere suc kendınız de sen neyın dogru neyın yanlıs oldugunu ögretemıyosan dızının bunda bı sucu yok,herkes dostunuda dusmanınıda gorsun.
|
kurtlar vadisinden baska diziye bakmiyorum bakilacak dizi yokki hep ayni konular biktik
|
bu diziler insani dinden degil sinirden deli eder:D
|
[B]Diziler etkiler etkilemesine de. Hangi birini kaldıracaksın yayında? Çözüm insanın kendisinde yatıyor. İmanın kuvvetliyse karşına ne çıkarsa çıksın sana bir zarar veremez zaten..[/B]
|
[QUOTE=Sivasprensi;591647]türkiye gerceklerini ortaya koyan diziler içinde en iyisi kurtlar vadisi insanlarin arasına nasıl dusmanlık sokuldugunu nasıl hepimizin yıllarca uyutuldugunu birbirimize dusuruldugunu en acık dıle getıren baska bı dızı varmı??cocugum vurdu kırdı ögrenıyor dıyenlere suc kendınız de sen neyın dogru neyın yanlıs oldugunu ögretemıyosan dızının bunda bı sucu yok,herkes dostunuda dusmanınıda gorsun.[/QUOTE]
Ülke gerçeklerini anlamak için bu diziye ihtiyaç yok!Bu dizi olmasa ülke gerçeklerini bilmeyecek miyiz,ya da bu diziden önce ülke gerçekleri bilinmiyor muydu?Bu,onların kendini masum gösterme bahanesi.Çocuğun tek etkileyicisi maalesef ana-baba değil.Sen engellesen okulda arkadaşından duyuyor Polat'ın marifetlerini,internetten seyrediyor Polat'ın marifetli sahnelerini.Çocuğu etkileyen bir sürü faktör var.Sigara içerek,sigaranın zararlı olduğuna kanaat getirtemezsin çocuğa.Sen bu diziyi seyret ama bunlar kötü şeyler yapıyor demekle olmaz.O yaştaki çocuk diziye ülke gerçekleri gözüyle bakmaz.Polat'ın kaç kişiyi nasıl öldürdüğüne,bir kurşunla ya da tek başına kaç kişiyi öldürüdüğünü seyreder onu model alır. |
[QUOTE=LaEdri;591662]Ülke gerçeklerini anlamak için bu diziye ihtiyaç yok!Bu dizi olmasa ülke gerçeklerini bilmeyecek miyiz,ya da bu diziden önce ülke gerçekleri bilinmiyor muydu?Bu,onların kendini masum gösterme bahanesi.Çocuğun tek etkileyicisi maalesef ana-baba değil.Sen engellesen okulda arkadaşından duyuyor Polat'ın marifetlerini,internetten seyrediyor Polat'ın marifetli sahnelerini.Çocuğu etkileyen bir sürü faktör var.Sigara içerek,sigaranın zararlı olduğuna kanaat getirtemezsin çocuğa.Sen bu diziyi seyret ama bunlar kötü şeyler yapıyor demekle olmaz.O yaştaki çocuk diziye ülke gerçekleri gözüyle bakmaz.Polat'ın kaç kişiyi nasıl öldürdüğüne,bir kurşunla ya da tek başına kaç kişiyi öldürüdüğünü seyreder onu model alır.[/QUOTE]
o zaman eger ki kişi cocuguna zarar geldigini dusunuyosa dızıden izletmesin cocuguna,kımse zorla dızı ızlemez,evet gerceklerı anlamak ıcın dızı ızlemeye gerek yok ama maalesef turkıyede tarafsız medya yok bunu herkes bılıyor herkes olayları ıstedıgı gıbı yorumluyor sokakta adam cumhurbaskanının addını bılmesken ne kadar gereksız sey varsa bılıyor boyle bı toplumuz,en azından dızıyle (k.v)bıraz mesaj verılıyor neler oldugu konusunda.. |
Kurtlar vadisini hiç izlemedim ama izleyenlerden duyduğum kadarıyla güzel bir diziymiş.
Ben Samanyolu tv de yayınlanan Kollama adlı diziyi izliyorum ve gerçekten Türkiyenin gerçeklerini konu alıyor. Gerçek hayatta da Yiğit gibi polislere Necip amir gibi amirlere ihtiyacımız var... |
Malasef Diziler Kötü örnek oluyor Şimdilerde Osmanlıyı Kötüleyen Kötü tanıtan dizi türedi iyide reyting alıyor bakıyorum Diziden etkilenenler var Kanuni Sultan Süleymanı Yanlış tanıtıyor Sanki Haremden çıkmayan bir padişah diyorlar Şimdi Soruyorum Size Avrupalılar bu yüzdenmi Muhteşem demiş Kaldiki Fransız Kralı yardım istemiş yalanmı bunlar Yoksa Romandan alıp Dizi yapmak kolay birde tarihi danışmanımız var deyip kendini korumak yazıklar Olsun bu diziyi yapanlara.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:42. |