![]() |
Cevap: LOKUM...
[QUOTE=arifcoskun;541004]Hasret yapacak yarın bize tatlı
Diğer tatlılardan olacak farklı Lezzeti, sırrı tarifinde saklı Biliyorum beni çıkaracak haklı[/QUOTE] Anaaa inşallah yaparım yaa yapması bişey degil de resim ekleyebilirim inşallah senide haklı çıkarırım Arif Abi :confused: tühh ben bu gece uyuyamamda neyderiz :D |
Bu akşam bir takıldık pir takıldık bu sayfaya, ee lokum tadındaydı o yüzden. Sözlerimin hepsi ayrı bir renk katma amaçlıydı, sürç-i lisan ettiysem affola. Dilinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar. İyi geceler diliyorum, saygılarımla.
|
ooooooooh oh oh ;
maaşaallah usta'cım ellerine saglık güzel görunuyor.. komsuda pişen bize düşer mi ki ?? |
baccanah lokum guzel olmus , ellerine saglik, yazin geldimmi yerim:)
|
[B]Akşam aniden düşmüşüm bilemedim,
Çok ugraştım geri gelemedim, Dostlar burdayken kıymetinizi bilemedim, Bütün tatlılar size feda olsun....:)[/B] |
Tükkan müşteri dolup taşmış
Yetişen yemiş geç kalan şaşmış Usta düşmüş geri kalkamamış Tatlılar bitti yeni tatlı getir usta |
Enfes görünüyor gönlümün lokumları
Okudum ben tüm sayfaları Site coşmuş sayfalar kopmuş Birazcıkta erkeklere eziyet olmuş Ellerine saglık gönlüm cüm :) rüzgar sen yapmıyomusun bak en pratik tarif :) (enişteye yapta yesin :) ) |
[QUOTE=Ebrulum;541087]Enfes görünüyor gönlümün lokumları
Okudum ben tüm sayfaları Site coşmuş sayfalar kopmuş Birazcıkta erkeklere eziyet olmuş Ellerine saglık gönlüm cüm :) rüzgar sen yapmıyomusun bak en pratik tarif :) (enişteye yapta yesin :) )[/QUOT yok dün ona hazir aldim yedi ebrulum bu lokum 1 saate sogumaz gördüde bu neymis dedi hazir lokum dedim istemesin diye:D:D:D |
iyiki enişte anlamadı rüzgar:D
|
anlamaz ben ne dersem inanir cok safdir garibim ne koyarsam önüne yer:D:D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:02. |