![]() |
Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı
[B]Milliyette okudum paylaşmak istedim, çok ilginç geldi bana:[/B]
[B][IMG]http://i.milliyet.com.tr/176x105/2011/06/12/fft195_mf1409992.Jpeg[/IMG] [/B]10 bin kişinin oyu çöpe gitti İstanbul 1'înci bölgeden bağımsız milletvekili olan Tuncay Özkan, Meclis'e giremedi. 10 bin kişinin oyu hem CHP'ye hem de Tuncay Özkan'a verildiği için geçersiz sayıldı.[B] Nasıl bir seçmen kitlesidir ki hem CHPye aynı zamanda Özkana verebiliyor? [/B] |
[QUOTE=Cley;601194][B]Göremezsin reis, kaybolurlar bir süre :D[/B][/QUOTE]
yuzleri kizarmaz yine ataip tutarlar, sandik cevabi verdi :D |
ak parti esiyor evet kimin için.
MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜ TARLASINI EKEMEZ DURUMA GELDİĞİ HALDE AKP DEDİ, SİVAS TARIM VE HAYVANCILIK KENTİYDİ NE OLDU ŞİMDİ BUNDAN BAHSETTİMİ BAŞBAKAN,RAKAMLARLA KONUŞUYOR AMA MİLLET TARLASINI EKEMİYOR. SİVAS MERKEZ YILDIZ BELDESİNDE 5.000 BİN DÖNÜM ARAZİ KİRAYA VERİLDİ,KİME VERİLDİ BEKİ İSRAİLLİ BİR ŞİRKETE PATATES EKİMİ YAPAÇAKMIŞ ,BU GÜN ÇİFÇİ TARLASINI EKEMEZ DURUMDA VE BİLMEDEN BİLMEDİGİ KİŞİLERE KİRAYA VERİYOR, BU ARAZİYE AŞIRI MİKTARDA GÜBRE KULLANILAÇAĞI VE İLERİDE TOPRAĞIN VERİMİNİ DÜŞÜRECEĞİNİDE BİLMEDEN VERİYOR HEM KİRAYA HEM AKPYE,SONUÇ: ŞİRKET HEM ARAZİDEN HEMDE DEVLETTEN DESTEKLEME ALAÇAK ,KÖYLÜYE NE OLAÇAK YİNE AYNI NEREDE OLDUGUNU HİÇ BİLMİYECEK BİLİNÇSİZLİĞİN TESİRİYLE TARLASINI VE OYUNU DEĞERLENDİREMEYEK HEP |
sadece sivasta değil tüm türkiyede ak parti rüzgarı var..............
|
Aaaahhhh Sivaslım aahhh...Şener gibi nitelikli kaliteli bir ismi meclise gönderemedik. %5 lik mi hakkı vardı ŞENER in sende..
|
[QUOTE=goramaz;601240]Aaaahhhh Sivaslım aahhh...Şener gibi nitelikli kaliteli bir ismi meclise gönderemedik. %5 lik mi hakkı vardı ŞENER in sende..[/QUOTE]
Şener başkalarının aklına uyup AKPden ayrılmayacaktı. kendi kuyusunu kendi kazdı bence. yazık oldu. hayırlısı olsun. |
[QUOTE=goramaz;601240]Aaaahhhh Sivaslım aahhh...Şener gibi nitelikli kaliteli bir ismi meclise gönderemedik. %5 lik mi hakkı vardı ŞENER in sende..[/QUOTE]
Ahh Şener ahh sorarsın artık kendine , nerde hata yaptım diye :) Şener'e giden 7000 oy boşa gitti bence. O oylar başka yere gitseydi Chp 1 milletvekili çıkaramayabilirdi. |
[QUOTE=_DuMaN_58;601243]Şener başkalarının aklına uyup AKPden ayrılmayacaktı. kendi kuyusunu kendi kazdı bence. yazık oldu. hayırlısı olsun.[/QUOTE]
ŞENERin kalitesinden ve niteliğinden Sivası temsil etme yeterliliğinden şüphen mi var? Bir tutturdular başkasının aklı başkasının aklı? Tayyip ERDOĞAN'ın aklıyla mı hareket etseydi.Ergenekoncu olsaydı şimdiye içeri alınmaz mıydı? Tayyip ERDOĞAN bile daha mecliste değilken ŞENER bakanlık yapıyordu. Aslında hiç üzülmemek gerekir. 1 aya kalmaz zamlar başlarsa çıkıp ah vah etmeyin. AKP yi kimse durduramaz. |
[QUOTE=tavarih;601244]Ahh Şener ahh sorarsın artık kendine , nerde hata yaptım diye :)
Şener'e giden 7000 oy boşa gitti bence. O oylar başka yere gitseydi Chp 1 milletvekili çıkaramayabilirdi.[/QUOTE] Oturup adam akıllı seçim sistemini de değştirebilirlerdi değil mi? Sivasta Şenerin ve diğer partilerin oyyları gibi 81 ilde aynı tablo ortaya çıktı. Nerde çoğulcu demokrasi? |
[QUOTE=goramaz;601247]ŞENERin kalitesinden ve niteliğinden Sivası temsil etme yeterliliğinden şüphen mi var? Bir tutturdular başkasının aklı başkasının aklı? Tayyip ERDOĞAN'ın aklıyla mı hareket etseydi.Ergenekoncu olsaydı şimdiye içeri alınmaz mıydı? Tayyip ERDOĞAN bile daha mecliste değilken ŞENER bakanlık yapıyordu. Aslında hiç üzülmemek gerekir. 1 aya kalmaz zamlar başlarsa çıkıp ah vah etmeyin. AKP yi kimse durduramaz.[/QUOTE]
Ben nerde Şenerin kalitesinden bahsettim acaba? Herhangi bir yerde zamlardan da bahsetmedim ben? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |