![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Boş bir çuvalın dik durması zordur.
Benjamin Franklin . |
[B] ömür dedigin 3 gündür,
dün geldi gecti yarin mechuldur, o halde ömür dedigin 1 gündür o da .... bugundür ;)[/B] |
Cahilliğin eyleme geçişinden daha korkunç bir şey yoktur,
Goethe . |
Dili ve sözü bir olmayan kimsenin yüz dili bile olsa o, yine dilsiz sayılır.
Mevlana . |
[B]aglamayi bilmeyen gözeler
sevmeyide bilmez ben sevmeyi biliyorum ve hep agliyorum :([/B] |
[COLOR=black]İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Mevlana [/COLOR] , |
[B][COLOR="Blue"]Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kere daha yaşamak zorunda kalırlar. GEORGE SANTAYANA
[/COLOR][/B] |
Körler carsisinda ayna satma, sagirlar mahallesinde gazel atma.
Hz. Mevlana |
"Ben kalpleri kırarak degil, kalpleri kazanarak hükmetmek isterim."
M.Kemal ATATÜRK . |
[B][I]Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, Söyleyeyim: ANNEM'dir.
Abraham LINCOLN [/I][/B] |
Hiç bir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey.
Herşeyi gidip almanız gerekir. Charles Buxton . |
[COLOR="DarkRed"][B]İkinci bir sevgi bulamazsak, birincisine uzun süre bağlı kalırız.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kelimeler ağacın yapraklarina benzer, onların bol olduğu yerde anlam meyvaları azdır.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Her insan öfkelenir, bu kolaydir; fakat tam adamina, tam ölçüsünde,tam zamaninda, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Ne kimseden borç al, ne kimseye borç ver.çünkü ödünç para veren , çok kere , hem parasindan olur, hem dostundan.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Daima kavga çıkaran huysuz bir zevce erkek için zevce değil, vakitsiz ölümdür.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kedi, sevgilisinde muhakkak tirnak izi birakir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Ister kisiligiyle olsun, ister bilgisiyle, bana bir seyler verebilen herkesi severim. Benim tüm nefretim gevezeleredir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Padisahlarin tokadini ye de asagilik kisilerin balini yeme. Bu suretle er olanlarin keremiyle sen de er ol.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kadin yalniz gözle seçilmez. Onu, gözünden çok kulaginla seç.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Hayatta kimse için aglamaya degmez Aglamaya degenler zaten aglatmaz Birgün aglaman gerekirse basini dik tut ki Gözyaslarin seni aglatan kisi kadar alçalmasin[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacagiz. Onun için sevdiklerinize simdi ´Seni seviyorum,´ demekten çekinmeyin.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Bir baba, yüz evlada bakar da yüz evlat bir babaya bakamaz.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B] Çesit Dost Vardir : 1-Su gibidir : Her Zaman Ihtiyacin Olur. 2- Ilaç Gibidir : Sadece Gerektiginde Ihtiyacin Olur. 3- Mikrop Gibidir : O gelip Seni Bulur[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Güzele ne yakismaz? Çiçekbozugu bile... Halbuki çirkine çiçek bile yakismaz.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Felaketin bir iyiliği varsa, hakiki dostlarımızı tanıtmasıdır.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Birseyden hoslanmiyorsan, onu degistir; degistiremiyorsan da, ona bakis açini degistir...[/B][/COLOR]
|
Yaşam kalbini okuyacak bir şarkıcı bulamazsa,aklını konuşacak bir filozof
yaratır. . |
Zihnimiz bir süngerdir,yüreğimizse bir nehir.Çoğumuzun akmak yerine,sünger
gibi emmeyi seçmesi ne garip! . |
[B][COLOR="Blue"]Sevgililer güzelliğe zamanla alışıp onu kalpleriyle görmeye başlarlar...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="blue"]Allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş herşeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="blue"]Sevmek çay gibidir sevilmek şeker.Bizim gibi garibler çayı şekersiz içer.[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="blue"]Şu çeşmenin haline bak.Su içmeye tası yok.Kırma insan kalbini,yapacak ustası yok.. [/COLOR][/B]
|
[B]kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak, öyle zordur ki; Kurşunu havada SEVGİYİ YÜREKTE TUTMAK!![/B]
|
[B][COLOR="blue"]Eğilir başlar... Çatılır kaşlar... En güzel aşklar... Kırkında başlar...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="blue"]Yarı dalgalı olmaz deniz ya hep dalgalanmalı yada hep durmalı yarı ümit verilmez sevgiye ya hep sevmeli yada arkana bakmadan çekip gitmeli!!![/COLOR][/B]
|
Her insan iki insandır;biri karanlıkta uyanık,diğeri ise aydınlıkta
uykudadır. . |
[B]Geleceği satın alabilecek tek şey, bugündür. [/B]
|
[B]esaret daglarinda gül olmaktansa,
hürriyet daglarinda diken olmayi tercih ederim ;)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:58. |