![]() |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[COLOR=blue]sevmenin ne ölçüsü nede bedeli olur [/COLOR]
|
[CENTER][COLOR="Magenta"][B][I]Dil seni gül bahçelerine de götürebilir;
balçık deryalarına da sürükleyebilir [/I][/B][/COLOR][/CENTER] |
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ
[COLOR="DarkRed"]H. Lawrence [/COLOR] |
[B]Bir musibet,bin nasihattan daha iyidir.[/B]
|
"Dilin düşünceden önce haraket etmesin.
ARIF COSKUN, Sivaslilar.net Yönetici |
[B][COLOR="DarkRed"]Sabir acidir
Fakat meyvesi tatlidir......[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Tatli dil, güler yüzdür insani süsleyen.
Kusuru görmemektir sevgiyi besleyen......[/COLOR][/B] |
[B]Olmak yada olmamak tüm mesele işte bu.....[/B]
|
[CENTER]şu koskoca alemde yalnız bir kul'um,
aşk'ın yok nispeti. Allah'tan daha güzel boyası olan kim? Rengim fanî... bir ara imzamdi, cok analmli bana göre bu söz...[/CENTER] |
[CENTER]Herşey kötü gidebilir,
herkes bizi üzebilir, kalbimiz kırılmış, içimiz ezilmiş olsa da, çok fazla hata yapmış olsak da, umudumuz bitmedikçe herşey çok güzel olacak demektir...[/CENTER] |
Zaten tabiatı bile ayrılık üzerine kurmamış mı Yaradan ?
Yapraklar düşer dalından, damla ayrılır bulutlardan! Seviyorum derken bile ayrılır sözler dudaklardan... |
"Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur." Einstein
|
Küçük hırsızlar el feneri ile, büyük hırsızlar Deniz Feneri ile soyar.
|
[B]Seviyorum işte daha ötesi varmı???[/B]
|
[B]Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -Whoopi Goldberg [/B]
|
[B]Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen
beni ozaman gör ... [/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ne insanlar gördüm üstünde elbise yok
Ne elbiseler gördüm icinde [COLOR="Black"]INSAN [/COLOR]yok [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]İnanç,Görünmeyene inanmaktır,Eğer Görünmeyene inanıyorsanız, Başkalarının Göremediklerini Görürsünüz...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]''Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye... Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...'' Mevlana[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Dikkat Edin
Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür... Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür... Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür... Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür... Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür... Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür... Karakterinize dikkat edin; KADERINIZE dönüşür...[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="darkred"]ACILARINIZI KUMA,
SİZE YAPILAN İYİLİKLERİ TAŞA YAZMAYI ÖĞRENİN! ÖZEL BİR KİMSEYİ BULMAK BİR DAKİKA ALIR, UNUTMAK İSE BİR ÖMÜR…[/COLOR][/B] |
Kürt de olsa Türk de olsa önemli olan insan olmasidir. (M.Kemal ATATÜRK)
|
[COLOR="Navy"]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
|
[B]Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder ama asla unutmazlar. Thomas Szasz[/B]
|
karanlığa küfredeceğine bir mum yak
|
Allah'tan başka hiçbir şeyi olmayan ben; Allah'tan başka her şeyi olan insanlara acırım."(Konfüçyüs)
|
[COLOR="black"][B]Paranı ver, gönlünü ver selam ver, canını ver ama SIRRINI VERME!
Günlerini say, servetini say, büyüklerini say ama YERİNDE SAYMA! Emek ver, kulak ver, bilgi ver ama hiç bir zaman BOŞ VERME! Satıcı ol, alıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol ama BÖLÜCÜ OLMA! Eşini beğen, işini beğen aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! Fidan büyüt, garip doyur, çocuk besle ama KİN BESLEME! Davet et, hayret et, affet, tövbe et ama İHANET ETME! Hedefe koş, yardıma koş ama, ORTAK KOŞMA! Elini aç, gözünü aç, kapını aç ama AĞZINI AÇMA! Okumaktan zarar gelmez, oku ama LANET OKUMA! Rakibini geç, sınıfını geç ama GÜLÜP GEÇME! Ev al, araba al, abdest al ama BEDDUA ALMA! Zulmü devir, nefsi devir ama ÇAM DEVİRME! Yaklaş, konuş, tanış ama UŞAKLAŞMA! Doğrul, devril ama EĞRİLME! Seslen, uslan ama YASLANMA! İtil, atıl ama SATILMA![/B][/COLOR] [B][COLOR="black"]gülmek için mutlu olmayı bekleme,belkide mutluluk gülüşünde saklıdır.sakın ağlama gelki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır[/COLOR][/B] |
bir hiçe değer ver bütün değerlerini hiç etsin
|
[B]Yeni insanlar tanıyın, yeni yalanlar duymak istiyorsanız...[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Aramiyorum kimseyi,
olmasi gerekenler zaten yanimda.... Yanimda olmayip gidenler kimin umrunda..[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="Black"]Tomurcuk derdinde olmayan agac, odundur.
(N. F. Kisakürek)[/COLOR][/B] |
[CENTER][B]İki yüzlünün dilinde tat, kalbinde fesat gizlidir.
HZ ALİ[/B][/CENTER] |
[B]Hayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş. Kitaplarda her kelimenin altında başka bir kelime gizliymiş. Her yüzün altına başka bir yüz. Böyle gidiyormuş, bunun sonu yokmuş. Geç de olsa şimdi anlıyorum. Beni aşar bu kelimelerin altındaki kelimeler, bu yüzlerin altındaki yüzler.. [/B]
|
HERŞEY PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLÜR PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLMEYEN AKSİNE BÜYÜYEN TEK ŞEY SEVGİDİR.
|
[COLOR="DarkRed"][COLOR="DarkRed"][COLOR="Black"][B]Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır [/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
|
[B]"BEKLİYORUM..
ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..." (ORHAN VELİ)[/B] |
[COLOR="Purple"][B]Derin Dalgalarda Yüzmeyı Bilmeden Kulaç,Atmak Ne kadar zordur,Hak olan Sevgiyi bulana kadar benlik sevgimizde boğulmaya mahkumuz...ZOR GÜNLERİN ARDINDA HUZUR OLMAZKİ HER ZAMAN UMUTLAR YÖN BULMAZ CESARETİN OLSADA BEKLENEN GÜN GELMEZ..[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Kardelencicegi;344339][COLOR="Purple"][B]Derin Dalgalarda Yüzmeyı Bilmeden Kulaç,Atmak Ne kadar zordur,Hak olan Sevgiyi bulana kadar benlik sevgimizde boğulmaya mahkumuz...ZOR GÜNLERİN ARDINDA HUZUR OLMAZKİ HER ZAMAN UMUTLAR YÖN BULMAZ CESARETİN OLSADA BEKLENEN GÜN GELMEZ..[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bende Özledim................................................. |
İyimser kişi, yaranın üstünde artık kabuk,
kötümser kişi ise kabuğun altında yine yara görür... [B]Shakespeare [/B] |
Gözler az gördüğü, kulaklar az duyduğu ölçüde hayal gücü artar.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:06. |