![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;336289][B][I][COLOR="Magenta"]Hadi görecez bakalim
Birazdan deme sakin "yatacagim" Bak uykusuzda ise gitsen ümitlenme Sabaha kadar sen benle, bende senle atisacagim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bizi unuttunuz atışmada Bizlerde varız bu sataşmada Arif abiyle ben Sizlere karışmaya :)[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336287]Hep müslümanmısınız siz kendinize
Üç gündür yemek yemedim vay halime Hiçte demezler abi buyur sende ye Valla bunu yakıştıramadım size:D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hic olurmu abi iste yeterki Pizzadan daha cok ne varki Birakin simdi cayi yemegi Yazin atin suraya artik siileri [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336287]Hep müslümanmısınız siz kendinize
Üç gündür yemek yemedim vay halime Hiçte demezler abi buyur sende ye Valla bunu yakıştıramadım size:D[/QUOTE] Arif hoca ac kalmis bak sitede, Istersen buyur gel abi bizede, Bizde ismarlariz döner ve pizza, Afiyet olsun derler belki sizede. |
[quote=EyüphanAydın;336288]
[B]Abicim sizdemi kendinize müslümansınız ? [/B] [B]Kırk gündür aç gezmekten öldüm,[/B] [B]Bir gül gibi açtım soldum.[/B] [B]Artık Pizzalar ikiye çıktı :)[/B][/quote] Olurmu Eyüphan müslümanın malı ortak İstersen gel seninle bir çilingir kurak Sonra bir güzel karnımızı doyurak Kahveyide artık ozanlara ısmarlatak:D |
[QUOTE=EyüphanAydın;336292][B]
Bizi unuttunuz atışmada Bizlerde varız bu sataşmada Arif abiyle ben Sizlere karışmaya :)[/B][/QUOTE] Sen bizim canimiz Eyüphanimiz, Sana feda olsun bizim kanimiz, Belkide olursun basbakanimiz, Eyüphan sen bizim herseyimizsin. |
[quote=sandalli;336294]Arif hoca ac kalmis bak sitede,
Istersen buyur gel abi bizede, Bizde ismarlariz döner ve pizza, Afiyet olsun derler belki sizede.[/quote] Dostlar varken aç kalınırmı Bak çıktı müslümanın hası Ederim ben onu başımın tacı Sevgidir derler herşeyin ilacı |
[QUOTE=EyüphanAydın;336292][B]
Bizi unuttunuz atışmada Bizlerde varız bu sataşmada Arif abiyle ben Sizlere karışmaya :)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hadi hosgelmissin sende Hadi atislaim birazda senle Bazen biraz sert olurum Sakin atismadan sonra küsme ;)[/COLOR][/I][/B] |
Bak solladım ozanları birer birer
Galiba herkes sedirine gider Eğer diyorsanız ki bu kadar yeter Elvada der artık bende gider:D |
[QUOTE=Sweetgirl;336289][B][I][COLOR="Magenta"]Hadi görecez bakalim
Birazdan deme sakin "yatacagim" Bak uykusuzda ise gitsen ümitlenme Sabaha kadar sen benle, bende senle atisacagim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Saka yaptim, yigitlik kim ben kimim, Birakinda ben yatmaya gidiyim, Isterseniz yarin yine geliyim, Ben burada sizden vazgecemem ki. :) |
[B][I][COLOR="Magenta"]Iki ozanimiz kacti sessizce
Simdi ne yapiyorlar kim bilir nerde Ben geldim diye gittiyseniz Hatirlatirim söylemisdim kacarsiniz diye :rolleyes: [/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|