![]() |
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
sayın arkadaşlar gümüşderedeki olaylar rant olayları belediyelikle ilgisi yok eger gümüşdere köy olursa busitedeki arkadaşlar dan bazıları utansın
|
gümüşderede olan olaylarla belediyenin ne elekası var tamamen kişisel olaylar olayların neden kaynaklandıgını hepimiz bili yo ruz ama neden se bilmemezlikten geli yoruz ben de bunu ana yamıyom
|
işallah kapanmaz sevinen arkadaşlar var biliyorum kapanırsa elerine negecer işallah kapan mayacak eger kapanırsa kapanacak biryer daha var sıra ona gelir
|
Cümleten hayırlı sabahlar arkadaşlar
|
-->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar.
|
memet hocam senin kitap kampanyası aynen bizim gümüşdere belediyesinin kapanması gibi oldu canın sag olsun başka bir kampanya yap
|
[QUOTE=alisayan;242215]memet hocam senin kitap kampanyası aynen bizim gümüşdere belediyesinin kapanması gibi oldu canın sag olsun başka bir kampanya yap[/QUOTE]
yok dayı hiçde öyle olmadı çalışmalar devam ediyor sen canını sıkma yakında toplanacak bütün kitaplar |
-->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
bu kampanya kısa süreli olmaz. herkes kitap biriktirmeye devam etsin. ilk fırsatta teslim ederiz.
|
ALİ YAVRUM SEN ÜNİVERSİTEDE EĞİTİM YUVASINDA ÇALIŞIYORSUN GÖSTER KENDİNİ SEN BU İŞE EL ATARSAN KÜTÜPHANEYİ TEK BAŞINA DA KURARSIN. BURDAKİLERİN HEPSİNDEN DAHA ÇOK GÜMÜŞDERENİN EKMEĞİNİ SEN YEDİN HADİ GAYRET ET BAKALIM
|
evet hocam haklısın ben gümüşderelerin ekmegini yedim allah onardan razı olsun yedigim ekmegin de hakını fazla sıyla ödedim bunuda sen cok iyi biliyon
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |