![]() |
Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
deli dolu olduğum atak oluğum doğrudur ğeleceğimiz olan genclerin temiz kalpli olduklarını biliyorum ve inanıyom
|
--->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[QUOTE=ötükenindelisi;309456]AMMA BİRAZ DELİ OLDUĞUM İÇİN FAZLA SEVİLMEM YAMTAR TARAFINDAN -----BEN HERKESİ SEVİYOM ----SİVASTAMI OTURUYORSUN--ALLAH KALBİNE ĞÖRE VERSİN[/QUOTE]
BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. |
--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B]sitedeki herkesi çok seviyor :)
inş. sivası da en kısa sürede görür[/B] |
--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[QUOTE=arikarinkuchi;309489][B]sitedeki herkesi çok seviyor :)
inş. sivası da en kısa sürede görür[/B][/QUOTE] İNŞALLAH KARDEŞİM.SENİN BU SİTEYE ÇOK ŞEY KATTIĞINI BİLİYORUM.:) |
[B]Hatice[/B] kardeşimizi yeni görüyorum ve yeni olduğunu [B]biliyorum[/B] ama ;
Saygılı ve temiz bir yüreğe sahip olduğunu [B]tahmin ediyorum...[/B] |
-->: --->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[B][/B][QUOTE=haticeözlü;309487]BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.[/QUOTE]
[B][B]Sitemizde saygı ve sevgi ortamı gayet iyi Allah herkesin kalbine göre versin inşallah hasretini cektiğin ata dede topraklarını SİVASIMIZI bir gün değil defalarca görürsün [COLOR="Red"] Sevgi bir inanç davranışıdır. İnancı az olanın sevgisi de azdır.[/B][/B][/COLOR] |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
[QUOTE=haticeözlü;309487]BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.[/QUOTE]
bende istanbulda yaşıyorum sivası çok özlüyom sen bu sitede oturaklı aklı basıda seviyeli akıllı çok hanfendi bir ferdisin inanıyorum -----ÇOK---sevileceksin eminim ben çok sevdim allah kalbine ğöre versin |
[B][I][U][COLOR="Blue"]HERSEY SIVAS VE SIVASSPOR ICIN EN GUZELLIK ÖZELLIK CALISMA CABA BUDUR BIZ SIVASLILAR OLARAK[/COLOR][/U][/I][/B]
|
enğin busitenin en atak üyesisin
|
[quote=ötükenindelisi;309506]enğin busitenin en atak üyesisin[/quote]
[B]Üstad Yahya Kemal'[/B] in bir sözü vardır : ''Bir milletin delisi yoksa, o millet batmaya mahkumdur...!'' Kardeş, ben de seni, Aziz Milletimizin [B]delisi[/B] ve şanlı tarihimizin destansı bir [B]bekçisi[/B] olarak görüyorum...! |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:16. |