Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17109)

ötükenindelisi 12.09.2008 22:55

Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

deli dolu olduğum atak oluğum doğrudur ğeleceğimiz olan genclerin temiz kalpli olduklarını biliyorum ve inanıyom

haticeözlü 12.09.2008 23:01

--->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=ötükenindelisi;309456]AMMA BİRAZ DELİ OLDUĞUM İÇİN FAZLA SEVİLMEM YAMTAR TARAFINDAN -----BEN HERKESİ SEVİYOM ----SİVASTAMI OTURUYORSUN--ALLAH KALBİNE ĞÖRE VERSİN[/QUOTE]

BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

arikarinkuchi 12.09.2008 23:06

--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[B]sitedeki herkesi çok seviyor :)
inş. sivası da en kısa sürede görür[/B]

haticeözlü 12.09.2008 23:17

--->: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=arikarinkuchi;309489][B]sitedeki herkesi çok seviyor :)
inş. sivası da en kısa sürede görür[/B][/QUOTE]

İNŞALLAH KARDEŞİM.SENİN BU SİTEYE ÇOK ŞEY KATTIĞINI BİLİYORUM.:)

SONMEZ 12.09.2008 23:34

[B]Hatice[/B] kardeşimizi yeni görüyorum ve yeni olduğunu [B]biliyorum[/B] ama ;
Saygılı ve temiz bir yüreğe sahip olduğunu [B]tahmin ediyorum...[/B]

altuntas58 12.09.2008 23:38

-->: --->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[B][/B][QUOTE=haticeözlü;309487]BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.[/QUOTE]
[B][B]Sitemizde saygı ve sevgi ortamı gayet iyi Allah herkesin kalbine göre versin inşallah hasretini cektiğin ata dede topraklarını SİVASIMIZI bir gün değil defalarca görürsün

[COLOR="Red"] Sevgi bir inanç davranışıdır. İnancı az olanın sevgisi de azdır.[/B][/B][/COLOR]

ötükenindelisi 12.09.2008 23:40

Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

[QUOTE=haticeözlü;309487]BEN BU SİTEDE Kİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM.HERKES BİRBİRİNE SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAKLAŞIYOR.BEN İST.YAŞIYORUM.SİVASIMI GÖRMEK ŞİMDİYE KADAR NASİP OLMADI.TEK İSTEĞİM ÖLMEDEN ORALARI GÖRMEK YAŞAMAK.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.[/QUOTE]

bende istanbulda yaşıyorum sivası çok özlüyom sen bu sitede oturaklı aklı basıda seviyeli akıllı çok hanfendi bir ferdisin inanıyorum -----ÇOK---sevileceksin eminim ben çok sevdim allah kalbine ğöre versin

Engin58 12.09.2008 23:41

[B][I][U][COLOR="Blue"]HERSEY SIVAS VE SIVASSPOR ICIN EN GUZELLIK ÖZELLIK CALISMA CABA BUDUR BIZ SIVASLILAR OLARAK[/COLOR][/U][/I][/B]

ötükenindelisi 12.09.2008 23:44

enğin busitenin en atak üyesisin

SONMEZ 12.09.2008 23:57

[quote=ötükenindelisi;309506]enğin busitenin en atak üyesisin[/quote]

[B]Üstad Yahya Kemal'[/B] in bir sözü vardır :
''Bir milletin delisi yoksa, o millet batmaya mahkumdur...!''

Kardeş, ben de seni,
Aziz Milletimizin [B]delisi[/B] ve şanlı tarihimizin destansı bir [B]bekçisi[/B] olarak görüyorum...!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:16.