![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[B]Hayırlı akşamlar arkadaşlar .[/B]
|
Kübraaaaaaaa,bı daha olmasın sakın ben sütlü kahve severim,ona göre sade kahve getirme...:):):)
|
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;511750]Alp bi zahmet benim yerime sen yapar mısın kahveyi ;)[/QUOTE]
Herkesin bir profosyonel olduğu alan vardır, bana okulda silah tutmayı öğrettiler şimdi kahveleri getirirken üzerinize dökerim neme lazım?:) Siz genç kızların da ilgi alanı kahve yapmaktır(malum görücüler geldiğinde rezil olmayasınız diye:)) Herkes kendi işini yapsın. [QUOTE=gönlüm58;511765]Kübraaaaaaaa,bı daha olmasın sakın ben sütlü kahve severim,ona göre sade kahve getirme...:):):)[/QUOTE] Ben de sütlü kahve severim, benimki de sade olmasın.:) |
Eeeeee Alp,şimdi bız tatlı yerıne silah yiyemıyecegimıze göre sen tatlı alacaksın...:):):)
|
Selamun Aleykuum :D
|
Hele bi kahveler gelsin tatlıları düşünmeyin siz.Tatlılar benden.:)
[QUOTE=ONuR;511772]Selamun Aleykuum :D[/QUOTE] Aleyküm selam. Selam verirken bu kadar mutlu olmanızın sebebini neye borçlusunuz kardeş?:) |
[QUOTE=-Alp-;511773]
Aleyküm selam. Selam verirken bu kadar mutlu olmanızın sebebini neye borçlusunuz kardeş?:)[/QUOTE] Uzun bi süredir gelemiyordum ( 2 gün ) özlemişim ablalarımı kardeşlerimi o yüzden olabilir :) |
arkadaşinbiride arkadaş işin arkadaş satiyor biliyormusun dikatli olun
|
ben geldimmmmmm iyi akşamalr
|
iyi akşamlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:11. |
|