![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Gönlümden gönlüne bir yol açayım,
Gideceğin yola güller saçayım, Yâr olarak gülüm seni seçeyim, Uğrunda engeller vız gelir bana. |
[QUOTE=arifcoskun;483516]Güneşim kapandı kara buluttan
Akıl mantık vermiş bizi yaradan Gün olur başımız kurtulur dardan Yeni bir umut doğarmı dersin...[/QUOTE] [B][I]Elbet gün olur bir yiğit çıkar Çankayayı bunların başına yıkar Oğlunun villasına değil halka bakar Arif ozan sende meyvesini yersin...[/I][/B] |
[QUOTE=sandalli;483513]Çektim artık siyasetten elimi,
Elin kârı için yormam dilimi, Kuruttular genç yaşımda gülümü, Bu garip gönlüme güz gelir yine.[/QUOTE] [B][I] Sandalli ozan yaşlanmış Artık bıyıkla sakal bırakmış Ben yokken Cley'le ortalığı yıkmış:) Ben varken Cley gelir mi yine..?[/I][/B] |
Arada sırada aşka bakalım,
Sevda ateşiyle gönül yakalım, Ozanın sırtına sazı takalım, Gezelim alemi biz baştan başa |
[B][I]Bana uzak aşk meşk,
Çünkü yok villa köşk. Vatana duyulan aşk, Olursa benim ki kadar, bunları bu adam yapar mı yine..?[/I][/B] |
Bizbize´de coşar sazların sesi,
Yaşlılıktan çıkmaz olmuş nefesi, Bitirme içimde aşkı, hevesi, Dostun acı sözü bal gelir bana. :) |
[B][I]İyi akşamlar...Tekrar atışmak dileği ile...[/I][/B]
|
Hayali gönlümde yadigar onun
Kim bilir ne olacak kimin sonun İsterse bağdata varsın yolum Gönülden dile söyler dururum |
[B][COLOR=darkorange]hasan abime tebrikler bizden sana
doya doya keyfini çıkar ha[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ama lütfen sarma makaraya birazdan atacam bak dur fotoma [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
[B]İnönüde kartal şov vardı
Taraftarlar feneri aradı Bu forma bana çok yakıştı Hasan abi gelse de görse..[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:21. |
|