![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=OSMAN ECE;484504]
yine bayram geldi küsler barıştı eski adetlerimiz tarihe karıştı ozanlar yine güzel yarıştı sizinle atışmak haz verir bana[/QUOTE] Senede iki kez gelir bayramlar Gurbetin kahrını çekenler anlar O yarın hasreti sinemi dağlar Gönülden dile söz verir bana |
gurbet deme arifim açma yaramı
nazlı yarim ile benim açtı aramı çok özledim vallah güzel sılamı ismini andıkca hız verir bana |
[QUOTE=OSMAN ECE;484507]
gurbet deme arifim açma yaramı nazlı yarim ile benim açtı aramı çok özledim vallah güzel sılamı ismini andıkca hız verir bana[/QUOTE] Gurbet diye diye çektik hasreti Yükledik yüreklere gamı, kederi Bir gün olur görürüz memleketi Osman abim çay ısmarlar bana |
buyur arif can başımla beraber
eşin dostun yol daşınla beraber ekmegim yemegim aşımla beraber sivasta buluşuruz inşallah |
[QUOTE=OSMAN ECE;484518]
buyur arif can başımla beraber eşin dostun yol daşınla beraber ekmegim yemegim aşımla beraber sivasta buluşuruz inşallah[/QUOTE] İşte yiğidonun canlı örneği Esirgemez dostuna aşı, böreği Gezeriz Sivas'ı yeriz etliekmeği Sılada olmak tad verir bana |
aşık diyari baba söyler yürekten
kaçmaz baklavadan çörekten hep muhabbtimiz ıraktan ırakta olsa gönüllerimiz birdir sizinle |
Ozanlar dalmışlar sohbetler derin,
Sözünüz bal bana gönlümde yerin, Bu garip gardaşa biraz yer verin, Coşturur sazınız haz verir bana. |
[QUOTE=sandalli;484539]
Ozanlar dalmışlar sohbetler derin, Sözünüz bal bana gönlümde yerin, Bu garip gardaşa biraz yer verin, Coşturur sazınız haz verir bana.[/QUOTE] Ozanın hası hoşgeldin sende BJK gol attımı sen onu söyle Dostların yer ayırdı gel böyle Dilinden dökülen can verir bana |
Beşiktaş gol attı, çarşı coşuyor,
Kara kartal zaferlere koşuyor, Sevinçten yüreğim doldu taşıyor, Kartalın zaferi hız verir bana. |
[QUOTE=sandalli;484550]Beşiktaş gol attı, çarşı coşuyor,
Kara kartal zaferlere koşuyor, Sevinçten yüreğim doldu taşıyor, Kartalın zaferi hız verir bana.[/QUOTE] Kartal kanatlandı uçuyor havada Golü atmış coşup varıyor tadına Şeytanlar çarpıldı helal Beşiktaş'a Ülkeme paun almak hoş gelir bana |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:11. |
|