Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Sivaslisandy-58 10.01.2010 22:26

Cevap: SOHBET ODASI

[QUOTE=kolsuz_kerim;511960][B][COLOR="Navy"]sandy apla kalbimi kırdın şimdi aşk olsun :([/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne dedim ben simdi ?
kirdiysam özür dilerim ama bu sanal adami biraz süpheye düsürüyor kerimcigim zor inanan birisiyim:)
isimi garantiye almak icinde bir nabiz yoklamasi yapacaktim herhalde yani:):D
isin ucunda bilerzik var kerimcigim:)
insallah huylariniz örtüsürdür bir birinizi tamamlarsiniz ben onayimi verdim:)
sira annende tabi onu razi etmek kaliyor:)[/B][/FONT][/COLOR]

gönlüm58 10.01.2010 22:28

Serçem haklı valla sanal bu belli olmaz...

58Sevda 10.01.2010 22:30

[QUOTE=kolsuz_kerim;511963][B][COLOR="Navy"]töbede kız babası duyarda sonra:)[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Tovbe, Tovbe, Tovbe:) Sagir sultan duyar babasi duymaz insallah;)[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 10.01.2010 22:34

[B][COLOR="Navy"]aaa apla düğüne gelmessen bilerzik milerzik istemem düğünde o kız olmassada vermessin nasip apla hayırlı olsunda güzellik ikinci planda olsun ne özürü aplam sen kafamı kırsan yine sana kırılmam[/COLOR][/B]

[QUOTE=58Sevda;511967][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Tovbe, Tovbe, Tovbe:) Sagir sultan duyar babasi duymaz insallah;)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]sivas spor gidaşat nasıl düzeldimi eski günlerinde izleye bilecekmiyiz[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]gönül apla sana sanalda değil gercekte kahve yaptırtıracam[/COLOR][/B]

58Sevda 10.01.2010 22:35

[QUOTE=kolsuz_kerim;511968][B][COLOR="Navy"]aaa apla düğüne gelmessen bilerzik milerzik istemem düğünde o kız olmassada vermessin nasip apla hayırlı olsunda güzellik ikinci planda olsun ne özürü aplam sen kafamı kırsan yine sana kırılmam[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]sivas spor gidaşat nasıl düzeldimi eski günlerinde izleye bilecekmiyiz[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]gönül apla sana sanalda değil gercekte kahve yaptırtıracam[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]yok abi nerde, en son denizli macinda ayni hamam ayni tas malesef[/B][/FONT][/COLOR]

Sivaslisandy-58 10.01.2010 22:36

[QUOTE=kolsuz_kerim;511968][B][COLOR="Navy"]aaa apla düğüne gelmessen bilerzik milerzik istemem düğünde o kız olmassada vermessin nasip apla hayırlı olsunda güzellik ikinci planda olsun ne özürü aplam sen kafamı kırsan yine sana kırılmam[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]sivas spor gidaşat nasıl düzeldimi eski günlerinde izleye bilecekmiyiz[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]sözünden dönen namerttir kerimcigim ister bu kiz olsun ister baskasi ben sözümdeyim.
ama dügüne gelebilirmiyim bilmiyorum ben yazin gelemem calisiyorum gelebilecegim zamanlar ise 5 ci ay ve 11 ci ay
bak inat biriyimdir dedigimide yaparim kerimcigim eger insallah bu 5 ci ayda orda olmayi hesap ediyorum planlarda bi degisiklik olmazsa !?
o zaman görürsün:):)[/B][/FONT][/COLOR]

gönlüm58 10.01.2010 22:38

Hadi aplam aldın bilezigi...

kolsuz_kerim 10.01.2010 22:43

[QUOTE=Sivaslisandy-58;511973][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]sözünden dönen namerttir kerimcigim ister bu kiz olsun ister baskasi ben sözümdeyim.
ama dügüne gelebilirmiyim bilmiyorum ben yazin gelemem calisiyorum gelebilecegim zamanlar ise 5 ci ay ve 11 ci ay
bak inat biriyimdir dedigimide yaparim kerimcigim eger insallah bu 5 ci ayda orda olmayi hesap ediyorum planlarda bi degisiklik olmazsa !?
o zaman görürsün:):)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]aplam benim sen helebi düğün yapta bize bakarız ondan sonra ben senin ne kadar samimi olduğunu biliyorum apla tşk ederim yok sen gelmessen bişe istemem canının sağlığından başka[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]helebi kardeşlerim okulu bitirsinde apla yaşımız genc daha bakma size takıldığıma[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Navy"]gönül aplam bizide sen davet edersen bizde sana takarız bilerzik düğününde[/COLOR][/B]

HasreT 10.01.2010 22:45

geri geldiiim çocukları yatırdımm
kerim nerde kız ben niye görmedim hani ben senin biricik aplandımm

EyüphanAydın 10.01.2010 22:45

[B]Herkeze hayırlı geceler .[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11.