![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][COLOR=blue]BENDENIZ.....[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]bastim mühürü............................[/COLOR][/I][/B] |
rafet el roman-sakla beni
|
fatih yeşilgül
inadınaa.... |
Mustafa Yıldızdogan
""""koca gözlüm"""" gayrı sana ne diyeyim bu suç benim, bu suç bende, gönül yandı fermanında, can eriyor bu bedende, koca gözlüm, suna boylum................. |
Cevap: Şu An Dinlediğiniz Şarkının İçinden Bir Cümle
[B]Ozan Gürsel-Milliyetçi Türkiye ile İleri[/B]
[I]Karanliktan 9 isiga dogru Yolumuz acilsin Turana dogru [/I] |
Müslüm gürses
"""""""""""""sadece"""""""""""""" |
müslüm gürses----sadece
bir kere halimi sordunmu benim, kalbime habersiz girdin sadece, yedi kat ellerden farkın ne senin, uzaktan uzağa gördün sadece......... hayırsız sevgili sen nasıl kulsun, arayıp benimi buldun sadece.............. |
[QUOTE=Kardelencicegi;480180][B][I][COLOR="Purple"]Oguz Aksac
Aglatma Gelem Etme Kurban Olayım Dost Ağlatma Gelem Gelem Tutup Elim Kollarımı Bağlatma Gelem Gelem Ağlatma Gelem Gelem Yarama Boşa Melhem Sürme Kar Etmez Dost Dost Bir De Sen Çektirme Yeter Sevdan Bende Yanar Tüter Cehennem Narından Beter Dağlatma Gelem Gelem Ağlatma Gelem Gelem Yarama Boşa Melhem Sürme Kar Etmez Dost Dost Nurşaniyem Bu Töremi Yakanlar Yaktı Çıramı Sinemde Gizli Yaramı Kanatma Gelem Gelem Ağlatma Gelem Gelem Yarama Boşa Melhem Sürme Kar Etmez Dost Dost. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img510.imageshack.us/img510/4800/83944062ga3.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] bu parçayı bir bayan sanatçı da söylüyordu ama ismini hatırlayamadım... |
mustafa keser-aklımda fikrimde hep sen varsın
|
Aklımda fikrimde hep sen varsın
Sevdalı hülyalı gözlerin var Sevmemek mümkün mü güzelim seni Beni kahreden o gözlerin var Aklımda sen fikrimde sen Sevgimi nasıl söylesem Sen benim tek tutkum son umudumsun Beni kahreden o sözlerin var Sevdan hep çileli serimdedir Yerin kalbimde çok derindedir Ne olur naz edip üzme beni Nerde olsan gönlüm seninledir Gönlüme bir girsen Sevgimi bir bilsen Hasreti bir silsen Ne olurdu? Gözlerin dost oldu hayalimle Gönlümde en derin izlerin var Sevgimi gel süsle gülüşünle Kalbimde en güzel gizlerin var |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |
|