![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
bu gün hava bulanık baskınlık var
bizim sitede yine bir suskunluk var ozanlar arasında küskünlük var gelin barışalım bu bayramda |
[QUOTE=OSMAN ECE;485561]
bu gün hava bulanık baskınlık var bizim sitede yine bir suskunluk var ozanlar arasında küskünlük var gelin barışalım bu bayramda[/QUOTE] Bulutlar göründü uzaktan beyaz Nedir bu hava dostlar nedir bu ayaz Sevgi, barış şiirini ozanlara yaz Küs olmaz ozan elinde olur hep saz |
Özlemler, sevgiler zor gelir cana,
Bütün varım, yoğum fedadır sana, Sıcakmış, soğukmuş farketmez bana, Bir yârin yokluğu dondurur beni. |
[B][U][I]Hasan abi nerde o eski özlemler.?
Metin ozan usta ozanları gözlemler:) Geçen kışlar dondurdu beni Yazı yaşamak güldürdü beni...[/I][/U][/B] |
ne deyimki dostum çileler bitmez
acıyı kederi kovarım gitmez elin acı sözü bana kar etmaz dostun bir kıvılcmı söndürür beni |
Böyle olur gurbet elin acısı,
Çıkmaz içerimde durur sancısı, Aramıyor artık kardeş bacısı, Yar olsa kalbine kondurur beni. |
kimine ak dedim kimine kara
açtılar içime onulmaz yara yüklendi barkanam sancaklar hora bir kuru yapraga döndürdü beni |
Hayran eder şelalenin akışı,
Kilimlere yapmış aşktan nakışı, Cilveli gözlerin, çapkın bakışı, Yakar yüreğimi kandırır beni. |
Usandırdı beni ayrılık artık,
Yüreğim kanıyor, sinemde yırtık, Aşkın kara kaşı hep bana çatık, Ne öldürür ne de ondurur beni. |
yürüyorken düşünceli ve derin
bir ağaç altında hatıran senin beni bekleyişin canlandı demin mazide kalmış o güzel gözlerin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:43. |
|