![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=HasreT;511983]geri geldiiim çocukları yatırdımm
kerim nerde kız ben niye görmedim hani ben senin biricik aplandımm[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]aplam sanada gösteririm biricik aplamsın tabi[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kolsuz_kerim;512001][B][COLOR="Navy"]aplam sanada gösteririm biricik aplamsın tabi[/COLOR][/B][/QUOTE]
iyi hadi nerde göster ozaman |
[B][COLOR="Navy"]musait oldumu gösteririm sana anladın sen onu[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;512003][B][COLOR="Navy"]musait oldumu gösteririm sana anladın sen onu[/COLOR][/B][/QUOTE]
haaa anladım tamam.........:) |
[QUOTE=gönlüm58;511999]Olmaz Sandy 10 sene demsıtım,3 senesı gıttı,7 sene kaldı pişman oldum 15 demedıgıme...:):):)[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ben 2008 e kadar düsünmüyordum birde yüz felci gecirdim en az 5 sene kendimi toparlayana kadar kimseyle tanismayacagim evlenmeyecegim dedim:):D:D 2008 den gerisini sayarsan 12 senede öylesine bekleme. ya iste ask kapiyi calinca insanin eli ayagina dolasiyor:):D planlar ne alt üst oluyor:) olan ise o canim güzelim yastaki gecen senelere oluyor:mad: ben cok pismanim güzelim seneler bosuna gecti ama o zamandada hayirli kimse cikmadi karsima ne yapayim:):D kismet bu yasda imis:):):)[/B][/FONT][/COLOR] |
Kuşum ve ben sınırısız meraklıyız,ama ben gördüm Kuşum...:):):)
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;512006][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ben 2008 e kadar düsünmüyordum birde yüz felci gecirdim en az 5 sene kendimi toparlayana kadar kimseyle tanismayacagim evlenmeyecegim dedim:):D:D
2008 den gerisini sayarsan 12 senede öylesine bekleme. ya iste ask kapiyi calinca insanin eli ayagina dolasiyor:):D planlar ne alt üst oluyor:) olan ise o canim güzelim yastaki gecen senelere oluyor:mad: ben cok pismanim güzelim seneler bosuna gecti ama o zamandada hayirli kimse cikmadi karsima ne yapayim:):D kismet bu yasda imis:):):)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] hayırlısı olsun sandy geç olsunda güç olmasınn...........yaşında geç degil ayrıcaaa [QUOTE=gönlüm58;512007]Kuşum ve ben sınırısız meraklıyız,ama ben gördüm Kuşum...:):):)[/QUOTE] bi ben görmedimm dimeekkk kerim ben gidince düştü aklına yaaaa pisss |
[QUOTE=HasreT;511998]yoook gönülü alacak adam önce benden istemeli... bende vermeeeeeeeeeemmmm[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]öyle bir adam isteyecek sende vermeyeceksin hasret!? inan veririsin benden söylemesi:):D[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;512006][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ben 2008 e kadar düsünmüyordum birde yüz felci gecirdim en az 5 sene kendimi toparlayana kadar kimseyle tanismayacagim evlenmeyecegim dedim:):D:D
2008 den gerisini sayarsan 12 senede öylesine bekleme. ya iste ask kapiyi calinca insanin eli ayagina dolasiyor:):D planlar ne alt üst oluyor:) olan ise o canim güzelim yastaki gecen senelere oluyor:mad: ben cok pismanim güzelim seneler bosuna gecti ama o zamandada hayirli kimse cikmadi karsima ne yapayim:):D kismet bu yasda imis:):):)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Serçem 7 sene önce bende yüz felci gecırdım... Aşk kapıyı çalarsa bakarız... |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;512011][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]öyle bir adam isteyecek sende vermeyeceksin hasret!?
inan veririsin benden söylemesi:):D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] gönül isterse sev seve veririm ..........:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:25. |
|