![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
sitede nasil gorev alinior
|
[B][COLOR="Navy"]size hayırlı geceler abilerim ablalarım allaha emanet olun gözler gitti bende görüşmek dileği ile[/COLOR][/B]
|
Napacaksın Bacanah sanada mafaylık verelım...:):):)
|
[QUOTE=serhat_58;512024]
bacanah basim dertte :)[/QUOTE] senin basini kim derde soktu bacanah. |
[QUOTE=gönlüm58;512035]Napacaksın Bacanah sanada mafaylık verelım...:):):)[/QUOTE]
mafyaliktan baska bisey yapamam zaten :) [QUOTE=sandalli;512036]senin basini kim derde soktu bacanah.[/QUOTE] kizin biri zornan arkadas olacaz dior bana :) birgun kizlardan biri elimde kalacak bacanah:D |
Herkese iyi geceler...
|
La git zorla arkadaslik olur mu? Yok dersin olur biter, gerci kiz da hakli bulmus yakisikli adami.
|
[QUOTE=serhat_58;512039]mafyaliktan baska bisey yapamam zaten :)
kizin biri zornan arkadas olacaz dior bana :) birgun kizlardan biri elimde kalacak bacanah:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]görki ne yaptin kizlara:):D zorla güzellik olurmu?:):):D otoriteni koyamamissin serhatcigim:):)[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sandalli;512044]La git zorla arkadaslik olur mu? Yok dersin olur biter, gerci kiz da hakli bulmus yakisikli adami.[/QUOTE]
bennen napacak kiz bacanah, daha onemli islerim var :) kiz dedigin taktimmi koluna yakisacak, vurdummu duvara yapisacak:) [QUOTE=gönlüm58;512042]Herkese iyi geceler...[/QUOTE] sanada bacanah:) [QUOTE=Sivaslisandy-58;512045][COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]görki ne yaptin kizlara:):D zorla güzellik olurmu?:):):D otoriteni koyamamissin serhatcigim:):)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] valla bisey yapmadim:) |
[QUOTE=serhat_58;512046]bennen napacak kiz bacanah, daha onemli islerim var :)
kiz dedigin taktimmi koluna yakisacak, vurdummu duvara yapisacak:) sanada bacanah:) valla bisey yapmadim:)[/QUOTE] [FONT="Franklin Gothic Medium"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]seytan tügü varsa kurtulamazsin kizlardan:):) fazla gülme kizlara gülünce aha msn.sms.tel.verecek saniyorlar[/B][/FONT][/FONT] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:48. |
|