![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
selam.............
|
a.s. hoşgeldiniz
kuzum bırak şunu boşver değiştirsin değiştirdiği yere kadar msnin niçün kapalı |
[COLOR="Red"][B]Gonul abla sen ustune alinma, senin sucun yok, ben sordum ilk sana.. alinmasi gereken biri olacaksa ben olmaliyim;)[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Red"][B]Eyuphan surda iki saka yapamiyacaksak, butun gece buna birsey demedin simdi diyorsun ya bende baska birsey demiyorum...[/B][/COLOR]
|
başlıktaki yerdeyim dogrumu sohbet odasında
|
[B]geriye dönük birkaç mesaj tarafımca silinecektir.
daha güzel mesajlar ve güzel sohbetlerinizi görmek istiyorum. tüm kardeşlerime iyi ve güzel muhabbetler[/B] |
[B][QUOTE=58Sevda;512212][COLOR="Red"][B]Eyuphan surda iki saka yapamiyacaksak, butun gece buna birsey demedin simdi diyorsun ya bende baska birsey demiyorum...[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bakınız hanımefendi ? Benim ağzımdan bir söz çıktımı,Kişi veya kişileri söyledim mi . Bundan önceki konulara bakarsanız,nasıl bir mesaj var görürsünüz.Ben size bişey demedim. Normal konuştuğunuz mesajlarıda silmedim . Eğerki silseydim bu kadar mesajınız olmazdı,muhabbet bile edemezdiniz. Ayrıca hiç birşey demeden neden,böyle bişeyler dediniz anlamadım.Benim söylediğim sözler diğer posttaki konulara mesaj yazanlar .[/B] |
[COLOR="Red"][B]Tamam Eyuphan abi sen haklisin.. ben sustum[/B][/COLOR]
|
tartışma bitince bende gelirim
|
[B][QUOTE=58Sevda;512223][COLOR="Red"][B]Tamam Eyuphan abi sen haklisin.. ben sustum[/B][/COLOR][/QUOTE]
Estagfurullah,amacım ağabeylik yapmak değil.Hatta o yaşa bile gelmedim.Sadece sitenin amaç ve formatları dışarısına çıkmamak lazım diye gerektiğini düşünüyorum. Ben sizlere daha önceki mesajlarınıza birşey dedim mi? Veya diğer yönetici büyüklerim birşey dedimi ? Hayır. Demekki uygun bir mesaj formatı var,O format doğrultusunda ilerliyorsunuz.Sadece bir mesaj yazdım,onu sildm.Çünkü sohbetiniz iyi gidiyordu konu geçmişti. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:45. |
|