![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Birazdan kaçarım burdan.
Hatırlayın hep beni şurdan. Bizim yandaki surdan Atlıcamda kaççam burdan [/B] |
kadınlar çiçektir kadınlar ana
katılıyorum can eyüp hana teşekkürler bu güzel güne hepiniz allaha emanet olun |
Gönül der sohbetim bitsin bu gece,
Takılır aklıma binbir bilmece, Söylerim dostlarım hep hece hece, Siz yoksanız burda kalınmaz bre. |
[B]Osman Ece abimiz söylemiş güzel bir söz
Bundan başka varmıdır öz? Bendeki bu siyah göz Siteden başkasını görmez göz:)[/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;495533]salim gardaş ozanlar bize küstüler
selamı sabahı hepten kestiler sazlarını sözlerini duvara astılar uzunca bir ara verdi ozanlar[/QUOTE] [B]neden küstülerse bilmiyorumki. moralim bozuldu gülmüyorumki. bağırsalar bile duymuyorumki. bugün akşam coşmuş yine ozanlar.[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;495680]
Ata mekanımız demek aşınmış Cümle ozanlar burdan taşınmış Kızıyorum ama onlar kaşınmış Ozanlar kolayca bölünmez bre Elekler asılmış unlar elenmiş Yeni mekanımız burası denmiş Kadınların fendi erkeği yenmiş Bir söze kaz olsa yolunmaz bre Demek yenildiniz nefisle aşka Başlığı başkadır yazılan başka Gördüklerim gerçek olmasa keşke Bayanlar yurdunda kalınmaz bre Bir kadın kelamı erkeği ezer Bayan mekanıdır adında yazar Benim ozanlarım orda ne gezer Başa neler gelir bilinmez bre Bakın kilitlerler sizi helaya Adınız karışır türlü belaya Vakit geç olmadan dönün yuvaya Çalınan lekeler silinmez bre Diyari Sandallı ey Arif Coşkun Esiri mi oldunuz hepiniz aşkın sivaBURs sinirli bu hale şaşkın Kadın oyununa gelinmez bre Bu taşlamadan sonra halim nice olur bilinmez, tüm tanıdıklarıma hakkımı helal ediyorum.:) :)[/QUOTE] Ata temelini Sivas'ta atmış Tüm dünyaya korkuyu salmış Padişah sonunda dışarı kaçmış Övünecek bir atamız var bre Boşuna çekildi el ayak burdan İnsan vazgeçermi nazlı yardan Hile ile hurda ile edilen kardan Sonra çıkar acısı bilmezmisin bre Sanırım şaşıldı yollar karıştı Gönül demek gönülleri değişti Görenler belki buna çok şaştı Doğru yoldan şaşılmaz be bre Kadın istedimi herşey yaptırır Rotanı hatta şaftını kaydırır Cilve ile naz ile sohbet yaptırır Boşuna şeytan dememişler bre Zararın neresinden dönülse kardır Anlayana sözümüz kısa ve azdır Dost acı söyler sözümüz vardır Önemli olan ders almaktır bre Almışım mesajın sivaBURs dostum Dostlara serili herzaman postum Sivas'tır benim mekanım yurdum Kılıbıklık kitabımda yazmaz be bre ;) Bu taşlamadan sonra halim nice olur bilinmez, valla bende aynı Halit Hocamm tüm tanıdıklarıma hakkımı helal ediyorum :D |
[B][I]Nedir bu kadınlarla alıp veremediğiniz,[/I][/B]
[B][I]Bayanlar dayanışması var bilemediginiz[/I][/B] [B][I]Dişi kuş yuvayı kuarar bunu bileseniz.[/I][/B] [B][I]Onlar olmasa acep ne olur haliniz, :)[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;495851]
[B][I]Nedir bu kadınlarla alıp veremediğiniz,[/I][/B] [B][I]Bayanlar dayanışması var bilemediginiz[/I][/B] [B][I]Dişi kuş yuvayı kuarar bunu bileseniz.[/I][/B] [B][I]Onlar olmasa acep ne olur haliniz, :)[/I][/B][/QUOTE] Kadın anadır olmaz ona sözümüz Yanmaz ateşimiz sonra söner közümüz İşin latifesindeyiz kötü değil özümüz Kadınlar çiçektir onlarındır suyumuz :) |
gül gül öldüm çok güzel olmuş hepsi ellerinize sağlık
|
Hedefe ulaşıncaya kadar taşlamaya devam. Ozanların yeri burasıdır kardeşim :) :)
Nasihat etmiştim alan olmamış Ozanlar yine boş gelen olmamış Bu kirli tuzağı bilen olmamış Kadınla huzura dalan olur mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:55. |
|