![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ağızlar açılmış sivrilmiş dişler
Söylediklerime isyan demişler Havva ana gibi haram yemişler Benim söylediklerim yalan olur mu? |
Fırsatı buldumu yumruğu vurur
Kadın bir tuzaktır vitrinde durur Erkekler galipse eser kudurur Onların fendini bilen olur mu? |
Erkeğin sonudur kadının adı
Ağızda bırakır zehirli tadı Melek görünse de aslında cadı Onlarda mutluluk bulan olur mu? |
Tek asal sayıyı çifte böldürür
Sanma ki yanında bir gün güldürür Azrail gelmeden kendi öldürür Normal eceliyle ölen olur mu? |
Kadın anamızdır hemde eşimiz,
Onlar mutsuz ise akar yaşımız, kadın yoksa eğer ağrır başımız, Benim sözlerimi bilen olur mu? |
[QUOTE=sandalli;496414]Kadın anamızdır hemde eşimiz,
Onlar mutsuz ise akar yaşımız, kadın yoksa eğer ağrır başımız, Benim sözlerimi bilen olur mu?[/QUOTE] Sandallı üstadım gelme oyuna Onlarla belalar koyun koyuna Leke süremezsin erkek soyuna Onlarla gidenden gelen olur mu? |
Konular karıştı, ozanlar gitti,
Gönül bağımızda baykuşlar öttü, Ocağımız söndü, sözümüz bitti, Geçmişten ibreti alan olur mu? |
[B]Ne güzel yazarmış sivaBURs
Hep okudum tek başıma Kurs. Sivas'ta kangal köpeğinden Tırs Haydi arkdaşlar buraya bre bre bre[/B] |
Soyun erkek soyu duyarım saygı
Lakin hiç gitmiyor içimden kaygı Gel vazgeç onlardan geçici duygu Akar gözyaşların silen olur mu? |
Sazları kaldırdık duvara astik,
Selami sabahı biz çoktan kestik, Yağmur ile yağdık, yel ile estik, Sence doğru yolu bulan olur mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:46. |
|