![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hayatın anlamı kadında gizli,
Kimi kara kaşlı, kim ela gözlü, Şimdi gelir isek kadınlı, kızlı, Yiğidim diyerek kalan olur mu? |
[B][COLOR=darkorange]belden aşağı vurdun kural ihlali[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]derhal sivabursu diskalifiye etmeli[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bir şekilde eşine bu deliller gitmeli[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sivabursa terk-i diyar ettiren olur mu ?[/COLOR][/B] |
Böyle tehditlere inan karnım tok
Çok kadın tanıdım fazlasıyla çok Kadından kadına bile fayda yok Satarlarsa seni alan olur mu? |
[QUOTE=sivaBURs;496433]Gel vazgeç bu işten at fikirleri
Paradır onların tüm zikirleri Paspas altındadır bütün kirleri Onlardan saadet çalan olur mu?[/QUOTE] Ne parada ne de pulda fikrimiz, Hakk´tan başkasına olmaz zikrimiz, Akılları alır bizim terkimiz, Geçmişinden ibret alan olur mu? |
Burası meydandır sazlar konuşur
Atmak satmak yok sözler konuşur Oğlanlar susmayın kızlar konuşur Kadından da büyük çilen olur mu? |
Karnın tok olsa da gözünüz açtır,
Kadının başında parlayan taçtir, Size veda etsek gözünüz yaştır, Sizin yaşınızı silen olur mu? |
Oğlanlar sustular konuşun kızlar,
Bir güzel görseniz kalbiniz sızlar, Silinir mi kalpte kalan o izler, Aşkın karşısında kalan olur mu? |
[QUOTE=gönlüm58;496440]Karnın tok olsa da gözünüz açtır,
Kadının başında parlayan taçtir, Size veda etsek gözünüz yaştır, Sizin yaşınızı silen olur mu?[/QUOTE] Kırk yılda bir defa doğru söylerler Seviyorum deyip veda ederler İşte burda başlar bütün kederler Ondan başka kalbi delen olur mu? |
kaçalım beyler dabanlar yaglansın
gelin bu iş uzadı tatlıya baglansın hanımlarla artık barış saglansın sonra aramızı bulan olurmu |
Önce sevip okşar getiri tava
Sonra ateş eder çevirir ava Ademi cennetten attırdı Havva Gurbette gezersin sılan olur mu? |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:44. |
|