Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

HasreT 11.01.2010 22:08

Cevap: SOHBET ODASI

güle güle karamell

iyi demişsin sandy cim millete ne ise

Sivaslisandy-58 11.01.2010 22:10

[QUOTE=HasreT;512635]güle güle karamell

iyi demişsin sandy cim millete ne ise[/QUOTE]

[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]tekmi kaldin gönlüm nerelerde!? yine ozanlikmi yapiyor yoksa:):):)
cocuklarin nasil insallah iyilerdir masallah:)[/B][/FONT][/COLOR]

HasreT 11.01.2010 22:13

gönül yok yazdıkalrım silinmese idi okurdun gönül çok kızgın kırgın üzgün yaa yazdım ama sebebi silinmiş burda chet yapmıycakmışız sandy başka siteye gönderiyolar dün evlilik muhabbeti yaptıkya burası çöp çatan sitesi degilmiş lafa bahhh gönülde kızdı gelmiyor haberlere yorum yapacakmışız canımm

aferdersin .. biz koyunuzya gütmeye çalışıyorlar

Sivaslisandy-58 11.01.2010 22:23

[QUOTE=HasreT;512642]gönül yok yazdıkalrım silinmese idi okurdun gönül çok kızgın kırgın üzgün yaa yazdım ama sebebi silinmiş burda chet yapmıycakmışız sandy başka siteye gönderiyolar dün evlilik muhabbeti yaptıkya burası çöp çatan sitesi degilmiş lafa bahhh gönülde kızdı gelmiyor haberlere yorum yapacakmışız canımm

aferdersin .. biz koyunuzya gütmeye çalışıyorlar[/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]yuhh diyorum artik yani bizde yazilanlara zaten yorum yaptik cöp catanlik nerde!?:mad:
hakli gönlüm
burasi sohbet odasi ise konusulanlardan yani yazilanlardan bir mana cikartilmamasi gerekir:mad:
sohbetse sohbet ediyoruz zaten kimin kimi gördügü bulustugu varki!?hepimiz nerelerdeyiz?
insaf ya pesss diyorum artik :mad:
o zaman sohbet odasi diye bu topigi acmasinlar kapasinlar!...
bana özelden msn.i varsa veririmisin gönlümün vede senin?
böyle devam ederse zaten benimde artik fazla girmeye niyetim yok:rolleyes:
bir ara cikacak oldum ara verdim sonra dayanamadim girdim ama olmuyor:confused:[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 11.01.2010 22:29

[B][COLOR="Navy"]sany ablam sen sakın gitme gı sinirleri gecsin gelirler ss.comdan ben sevdayı bulurum gönnünü ederim eeeeee artık sizde gönül ablamı [/COLOR][/B]

Meraküm 11.01.2010 22:29

[QUOTE=HasreT;512373]hoşgeldin merakümm
[/QUOTE]

[QUOTE=Cley;512397][B]Foruma hoşgeldin Meraküm kardeş. İyi vakit gecireceğinden şüphen olmasın.[/B][/QUOTE]

Hoşbulduk Sizleri Tanıdığıma Memnun Oldum.

Hepinize Hayırlı Geceler İyi Uykular

serhat_58 11.01.2010 22:32

merekum hg gardas:)

kolsuz_kerim 11.01.2010 22:34

[QUOTE=Meraküm;512650]Hoşbulduk Sizleri Tanıdığıma Memnun Oldum.

Hepinize Hayırlı Geceler İyi Uykular[/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]sanada hayırlı geceler[/COLOR][/B]

Sivaslisandy-58 11.01.2010 22:37

[QUOTE=kolsuz_kerim;512649][B][COLOR="Navy"]sany ablam sen sakın gitme gı sinirleri gecsin gelirler ss.comdan ben sevdayı bulurum gönnünü ederim eeeeee artık sizde gönül ablamı [/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bilemiyorum canim soguyor insan neye nicin kisitlama getiriliyor anlamiyorum!?
ya benim aklim mantigim almiyor?
yada burayi yönetenler baska akil tasiyor!?
sohbet odasi nin anlamini moderatör kardesler arkadaslar bir aciklasin bana?
adi üstünde her telden sohbet yapabilirim.
bunada bir kisitlama getirilemez. zaten özel mesaj bölümüde var yani gizli bisey olsa oradanda yazisiriz kimsenin ruhu duymaz.
surda isden sonra biraz sohbet edelim tanisip kaynasalim diyoruz .....ediliyor
yok kerimcigim yok cahillikle yönetilecek bir site degil burasi isteyen yönetsin ben cikarim konusma özgürlügüne getirilen bir cahilce kisitlama bu :mad:[/B][/FONT][/COLOR]

kolsuz_kerim 11.01.2010 22:40

[B][COLOR="Navy"]dur gı abla sakim ol bi herşey yoluna girer[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:19.