![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=HasreT;512642]gönül yok yazdıkalrım silinmese idi okurdun gönül çok kızgın kırgın üzgün yaa yazdım ama sebebi silinmiş burda chet yapmıycakmışız sandy başka siteye gönderiyolar dün evlilik muhabbeti yaptıkya burası çöp çatan sitesi degilmiş lafa bahhh gönülde kızdı gelmiyor haberlere yorum yapacakmışız canımm
aferdersin .. biz koyunuzya gütmeye çalışıyorlar[/QUOTE] Bu açıklamayı duyunca üzüldüm. Üzüldüm zira ithaf edilen konu konu değil. Burada yazan insanlar belli bir olgunluk seviyesine ulaşmış, neyin yazılıp neyin yazılmayacağını bilen insanlar. Niyet chat yapmak ise buna uygun bir sürü site var zaten, insanlar yol gösterilmeden oraya pekala gidebilirler. Cüretimi mazur görün ama, site yetkilileri denetimci sayısını arttırabilirler ve yanlış yazanları mesajla uyarabilirler. Devamı halinde de banlarlar. Sohbet odası adını verdiğiniz bir topicde "şu konuların dışına çıkamazsınız" demek, insanları dar kalıplara sokmak ne kadar doğrudur bilemiyorum.Yazılan mesajların (hakaret, argo ve küfür dışında) haber verilmeden, uyarılmadan silinmesini doğru bulmuyorum. Saygılarımla. |
[B]Yakınmalarınızı yönetici arkadaslara özel mesaj olarak yazabilirsiniz...Halit hocamın da dediği gibi küfür, hakaret, argo içermedigi sürece kimsenin yazının sansürlenmesi doğru değildir. [/B]
|
biraz yoktum sandy cim msn veririm tabi canım burdasın demi çıkmadın hala
sivaburs evet çok haklısın bu yeni degil nezamandır bizim başımızda |
[QUOTE=sivaBURs;512657]Bu açıklamayı duyunca üzüldüm. Üzüldüm zira ithaf edilen konu konu değil. Burada yazan insanlar belli bir olgunluk seviyesine ulaşmış, neyin yazılıp neyin yazılmayacağını bilen insanlar. Niyet chat yapmak ise buna uygun bir sürü site var zaten, insanlar yol gösterilmeden oraya pekala gidebilirler.
Cüretimi mazur görün ama, site yetkilileri denetimci sayısını arttırabilirler ve yanlış yazanları mesajla uyarabilirler. Devamı halinde de banlarlar. Sohbet odası adını verdiğiniz bir topicde "şu konuların dışına çıkamazsınız" demek, insanları dar kalıplara sokmak ne kadar doğrudur bilemiyorum.Yazılan mesajların (hakaret, argo ve küfür dışında) haber verilmeden, uyarılmadan silinmesini doğru bulmuyorum. Saygılarımla.[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]katiliyorum yazdiklariniza kardesim bende bir anlam veremiyorum!? hepimiz dünyanin ve türkiyenin dört bir yanindayiz isimiz sohbet muhabbet bunuda cok gördüler burdan bende sesleniyorum moderatörleri secerken dikatli secmeliler her insan moderatör olamaz saygilarimla[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Cley;512658][B]Yakınmalarınızı yönetici arkadaslara özel mesaj olarak yazabilirsiniz...Halit hocamın da dediği gibi küfür, hakaret, argo içermedigi sürece kimsenin yazının sansürlenmesi doğru değildir. [/B][/QUOTE]
kaçkez söyledik cley adam anlamıyor inat etti heralde ne küfür ne argo hiç bişey söylenmedi söylemeyizde.. bende bunu savunuyorum ama daha site kuralları diyor |
[B][COLOR="Navy"]sevda hşg nasılsın kardeşim[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=HasreT;512659]biraz yoktum sandy cim msn veririm tabi canım burdasın demi çıkmadın hala
sivaburs evet çok haklısın bu yeni degil nezamandır bizim başımızda[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]seni bekliyordun canim cikacagim gönderde alayim bir dahada girecegimi sanmiyorum. itirazin yerine yakinmalar aldi ne kadarda acizmisiz vah vah acidim halimize simdi:-([/B][/FONT][/COLOR] |
[B]Sizde inatlaştınız ama bu bir gerçek. Mesajınızı yazıp bunu da sil diye bitirirseniz siler tabiki. İki tarafında birbirine karşı sağduyulu olması gerekiyor. Daha önce yaşanan olumsuz olayları uzatıp husumet beslemenin anlamı yok.[/B]
|
[COLOR="Red"][B]arkadaslar
Lutfen rica ediyorum, hersey unutulur, yanlis anlamalar olur, vs vs, biz bir amac icin birbirimizi tanimak hasret gidermek, sivasimiz icin tartismak ve oneriler gorus bildirmek icin burdayiz... suan bu durum hic mi hic icime sinmedi kendimi suclu hissettim bir an, Gonul abla da lutfen buraya geri donsun, su 3 gunluk dunya icin birbirimizi kirmaya degmez, bakmayin belki arada bir saka falan yaparim, ama yeri geldiginide de yasima gore davranirim.... eger bir kusurum varsa afola, kendize iyi bakin allaha emanet olun...ss.com'da bazi uyelerle gorusmek uzere..[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]sandy abla beni ne ollur konuşturma sen olanları bilmiyosun bi ara anlatırım sana gidim felan deme[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:13. |
|