![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
modlarinda sucu yok herkes gorevini yapiyor....
|
[QUOTE=Cley;512665][B]Sizde inatlaştınız ama bu bir gerçek. Mesajınızı yazıp bunu da sil diye bitirirseniz siler tabiki. İki tarafında birbirine karşı sağduyulu olması gerekiyor. Daha önce yaşanan olumsuz olayları uzatıp husumet beslemenin anlamı yok.[/B][/QUOTE]
cley seninde sinirlenmene gerek yok bugünkü yazılanları dönde oku hangi birinde sil yazısı var söylermisin bana o senin dedigin konu ikigin önce kapandı nasılda tutuyorsunuz birbirinizi |
[QUOTE=HasreT;512669]cley seninde sinirlenmene gerek yok bugünkü yazılanları dönde oku hangi birinde sil yazısı var söylermisin bana o senin dedigin konu ikigin önce kapandı nasılda tutuyorsunuz birbirinizi[/QUOTE]
yönetim istifa:) |
Bence bu sitede yöneticiye gerek kalmamış.Bir mesaj silinince,bir konu silinince üye küsecekse,yöneticilere gerek yok demektir.Günde 15 mesaj silsen,15 üyenin küsmesi demektir ki bu da 2-3 aya sitede üye kalmaz demektir.:)
|
[B]İki tarafında sağduyulu olması gerekir demek taraf tutmaksa bişey demiyorum size. İyi muhabbetler dilerim.[/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;512667][B][COLOR="Navy"]sandy abla beni ne ollur konuşturma sen olanları bilmiyosun bi ara anlatırım sana gidim felan deme[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]canim bilerzik sözümü unutmadim kulagimda küpe:):D kendine iyi bak Allaha emanet ol özelden msn.ini yaz yarin bakarim izine gelebilirsem coskun abiye haber edecegim bütün arkadaslari toplayacak görüsecegiz sivasada gececegim insallah hoscakal[/B][/FONT][/COLOR] |
ben artık bişey demiyorum ben de yokum bundan sonra sitede size topiçte size böyle davranmaya devam ederseniz çook üye kaybedersiniz
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;512674][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]canim bilerzik sözümü unutmadim kulagimda küpe:):D
kendine iyi bak Allaha emanet ol özelden msn.ini yaz yarin bakarim izine gelebilirsem coskun abiye haber edecegim bütün arkadaslari toplayacak görüsecegiz sivasada gececegim insallah hoscakal[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="DarkSlateBlue"]abla ne bilerziği gı senin sağlığın yeter biz karşılıksız sevdik [/COLOR][/B] |
nereye gidirsonuz noldu bu kadar kizidiniz:)
|
Son çıkan ışıkları söndürsün. :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:37. |
|