Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Salim58 12.01.2010 14:31

Cevap: SOHBET ODASI

[QUOTE=Rallim58;512803][CENTER][B][CENTER][COLOR="Red"]Site üyelerine ithaf olunur...[/[/COLOR]CENTER][/B][/CENTER]

[B]Sevgili kardeşlerimiz, sitemiz ismi ile musamma, Sivas'lı kardeşlerimizin buluştuğu, yazıştığı, hatta sanal alemdeki bu birlikteliği reel hayata taşıyarak, tanıştığı, kaynaştığı, haber, yorum ve eğlence içerikli bir sitedir.

Bizleri ve sizleri bu siteye bağlayan tek unsur, hepimizin [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]'lı olmasıdır.

Gurbetten, sılaya... Memleket haberlerinin ve gündemin takibi için buluşma adresi olarak ortak kullanım aracımız [url]www.sivaslilar.net[/url] adresimizin devamlılığı siz hemşehrilerimizin seviyeli, saygın ve kaliteli yorum, sohbet ve eğlenceleriyle ancak gündemdeki yerini koruyacaktır.

Her toplumda olduğu gibi, içimizde de istem dışı da olsa yanlışlıklar dün olmuştur, bugün de olacaktır. Önemli olan yarın olmaması yönünde, adımlar atmaktır. Çoğu zaman evladınız yaşında üyelerimizle muhatap olmak durumunda kalıyorsunuz. Sanal alemin bir handikapı olarak algılanıp, seviyeyi düşürmeden cevap verilmesi, orta yolun bulunması ile de sözkonusu rahatsızlıkların giderileceğine inancım tamdır.

Bu vesile ile, sitemizdeki kırılmalara yada darılmalara yol açan tüm olumsuzlukların giderileceğinden eminim.

Sivas'lılığa yakışır, seviyeli yorumlar, hayırlı forumlar...[/B][/QUOTE]

[B]güzel bi konuya değinmişsin benim ilave edeceğim fazla birşey kalmamış Abi.

bazen ortamın gerilmesine bende çok üzülüyorum.olmaması gerek malesef oluyor keşke olmasa.bundan sonra bizlere yakışan neyse o doğrultuda güzel yorumlarla devam etmek dileğim [/B]

TracyMcGrady58 12.01.2010 15:11

[QUOTE=Rallim58;512803][COLOR="Red"][CENTER]Site üyelerine ithaf olunur...[/CENTER][/COLOR]

[B]Sevgili kardeşlerimiz, sitemiz ismi ile musamma, Sivas'lı kardeşlerimizin buluştuğu, yazıştığı, hatta sanal alemdeki bu birlikteliği reel hayata taşıyarak, tanıştığı, kaynaştığı, haber, yorum ve eğlence içerikli bir sitedir.

Bizleri ve sizleri bu siteye bağlayan tek unsur, hepimizin [COLOR="Red"]Sivas[/COLOR]'lı olmasıdır.

Gurbetten, sılaya... Memleket haberlerinin ve gündemin takibi için buluşma adresi olarak ortak kullanım aracımız [url]www.sivaslilar.net[/url] adresimizin devamlılığı siz hemşehrilerimizin seviyeli, saygın ve kaliteli yorum, sohbet ve eğlenceleriyle ancak gündemdeki yerini koruyacaktır.

Her toplumda olduğu gibi, içimizde de istem dışı da olsa yanlışlıklar dün olmuştur, bugün de olacaktır. Önemli olan yarın olmaması yönünde, adımlar atmaktır. Çoğu zaman evladınız yaşında üyelerimizle muhatap olmak durumunda kalıyorsunuz. Sanal alemin bir handikapı olarak algılanıp, seviyeyi düşürmeden cevap verilmesi, orta yolun bulunması ile de sözkonusu rahatsızlıkların giderileceğine inancım tamdır.

Bu vesile ile, sitemizdeki kırılmalara yada darılmalara yol açan tüm olumsuzlukların giderileceğinden eminim.

Güzel bir konuya deginmissin abi. Sitemizde ve genel olarak sanal alemde 7'den 70'e herkes girebiliyor. Tabi bazen tartismalar oluyor ama bizim Sivaslilar olarak farkimiz burda olsun. Kücükler büyüklerine saygi ve hürmet göstersin. Büyüklerimizde kücüklerimize sevgisini göstersin ve eger bir kücügümüzün hatasi olursa tatli dille uyarsin. Sonucta burda kimseyi kirmaya degmez. Hic kimse kimsenin hakkina girmesin yok yere. Birlik ve beraberlik oldugu sürece abimin degindigi sorunlari rahatlikla halledebiliriz.

müderris 12.01.2010 15:30

[QUOTE=Rallim58;512803][COLOR="Red"][CENTER]Site üyelerine ithaf olunur...[/CENTER][/COLOR]

Ağbi ağzına sağlık herşeyi tam özetlemişiniz. Bizler Sivas'lı olarak burada bulunuyoruz. Yoksa binlerce değişik siteler var, oralara gider, orada yorum yazar ya da farklı sohbetlere katılırız, ama olay öyle değil, bizleri buraya bağlayan tek şey Sivas'lı olmamızdır.

Tüm Sivas'lı kardeşlere hayırlı akşamlar diliyorum.

sandalli 12.01.2010 16:38

Bence biz sadece sivaslı değiliz, Sivas dışında ki konulara da ilgi duyan, kişisel ve toplumsal her türlü konuyu konuşabilen, bazen de şaka yapan kişileriz yani insanız. Bu sitede sadece Sivas konuşulmaz, konuşulamaz. Birkaç üyenin sohbeti sırasında bir yönetici burada konuşamazsınız, burası bir chat sitesi değil diyerek uyarmiştir. Ben bu sitede neyin konuşulup neyin konuşulmayacağına dair bir listeye veya bir kurala rastlamadım. Genel ahlak ve örflerimize ters düşmediği sürece herşeyin konuşulabileceğini, tartışılabileceğini düşünüyorum. Elbette hepimiz Sivas sevdalışıyız ama sivalıların da tanışmaya, kaynaşmaya ve sakalaşmaya hakkı vardır, bu hak eğer bu sitede engellenirse ki engellenmiştir, üyelerin darılamsı, kırılması da gayet normaldir.
Burada yapılması gereken yöneticilerin keyfi uygulamalardan vazgeçmesi, üyelerin de kurallara uymasıdır. Ben genel ahlaka uygun olmayan mesajlar dışında kilerin silinmemesi veya değiştirilmemesi gerektiğine inanıyorum. Keyfi uygulamaların bir an önce bitmesi dileğimle.

Saygılar

ayten58 12.01.2010 17:04

Sayın Rallim58 kardeşime teşekkür ediyorum bu yorumundan dolayı, Sandallı'ya da hak veriyorum yöneticiler hakkındaki yorumuna evet bazı yöneticilerimiz kendini fazla kaptırıyor bişiyler yaptığını sanıp ortamı geriyorlar sanki türkiyeyi yönetiyomuş havasına giriyorlar ama bunu farkına varmıyorlar ne yazıkki sayın yöneticilere sesleniyorum sakin olun ayaklarınız yere bassın lutfen site yönetiyosunuz hepsi bu ve çok basit verin bende yöneteyim bunun için üniversite mezunu olmak gerekmiyorki.

altuntas58 12.01.2010 17:53

[QUOTE=sandalli;512831]Bence biz sadece sivaslı değiliz, Sivas dışında ki konulara da ilgi duyan, kişisel ve toplumsal her türlü konuyu konuşabilen, bazen de şaka yapan kişileriz yani insanız. Bu sitede sadece Sivas konuşulmaz, konuşulamaz. Birkaç üyenin sohbeti sırasında bir yönetici burada konuşamazsınız, burası bir chat sitesi değil diyerek uyarmiştir. Ben bu sitede neyin konuşulup neyin konuşulmayacağına dair bir listeye veya bir kurala rastlamadım. Genel ahlak ve örflerimize ters düşmediği sürece herşeyin konuşulabileceğini, tartışılabileceğini düşünüyorum. Elbette hepimiz Sivas sevdalışıyız ama sivalıların da tanışmaya, kaynaşmaya ve sakalaşmaya hakkı vardır, bu hak eğer bu sitede engellenirse ki engellenmiştir, üyelerin darılamsı, kırılması da gayet normaldir.
Burada yapılması gereken yöneticilerin keyfi uygulamalardan vazgeçmesi, üyelerin de kurallara uymasıdır. Ben genel ahlaka uygun olmayan mesajlar dışında kilerin silinmemesi veya değiştirilmemesi gerektiğine inanıyorum. Keyfi uygulamaların bir an önce bitmesi dileğimle.

Saygılar[/QUOTE]
[B]size katılıyorum hasan kardeşim ahlak ve örfimize ters düşmediği sürece hiç bir yönetici arkadaşımız ben dahil keyfi uygulamalar yapamaz yapan arkadaşımız varsa gerekli uyarılar yapacağımızdan emin olabilirsiniz [/B]

OSMAN ECE 12.01.2010 18:14

ufak defek hatalar her yerde olduğu gibi sitemizdede olabilir
bunu site yöneticisi arkadaşların biraz daha hoş görülü
yaklaşması daha iyi olur tabiki ahlak bozucu örfümüze adetimize
zarar verici kelimeleri şahsım ve hiç bir üye arkadaşım tasvip etmez
herkese hayırlı akşamlar

sandalli 12.01.2010 18:21

[QUOTE=altuntas58;512844][B]size katılıyorum hasan kardeşim ahlak ve örfimize ters düşmediği sürece hiç bir yönetici arkadaşımız ben dahil keyfi uygulamalar yapamaz yapan arkadaşımız varsa gerekli uyarılar yapacağımızdan emin olabilirsiniz [/B][/QUOTE]

Mehmet abi hassasiyetin ve ilgin icin cok tesekkür ederim, saygilar

-Alp- 12.01.2010 18:24

Benim kısa zamanda yaptığım gözlemlere göre Sivaslılar.net yöneticilerinden bazıları panikatak.:)

Gerektiği yerde msj. da silinmeli, konu da kapatılmalı ama gidip adamın imzasındaki kartal resmini kaldıramazsın arkadaş!
Neymiş efendim "burası Sivaslıların sitesi" imiş. Sivaslıların sitesi evet ama Sivaslıların sitesi diye de herkesin imzasına ya da avatarına sen Kangal Köpeği resmi koyduramazsın.

altuntas58 12.01.2010 19:26

[QUOTE=-Alp-;512854]Benim kısa zamanda yaptığım gözlemlere göre Sivaslılar.net yöneticilerinden bazıları panikatak.:)

Gerektiği yerde msj. da silinmeli, konu da kapatılmalı ama gidip adamın imzasındaki kartal resmini kaldıramazsın arkadaş!
Neymiş efendim "burası Sivaslıların sitesi" imiş. Sivaslıların sitesi evet ama Sivaslıların sitesi diye de herkesin imzasına ya da avatarına sen Kangal Köpeği resmi koyduramazsın.[/QUOTE]

[B]Bende bu sitede öyle üyler biliyorumki.Kendi adını kullanmayıp değişik nicklerde siteye girip sanki bizler onun kim olduğunu bilmiyormuş gibi milleti galeyana getirmeye calışıp daldan dala konarak ortalığı pisliyorlar.

Kimseyi zan altında bırakmayalım arkadaşım isim ver ama ispatlayarak siz daha bu siteye üye olmadan bir arkadaşımızın reklam içerikli birkac mesajını sildim (8 taş reklamını )Bugün yine bu sitede istanbul takımlarının reklamına izin vermem ama hiç bir zaman kartal ve benzeri hayvanları silmedim bahsettiğiniz kartalı sizin 1 aylık üyeliğiniz sırasında kim sildi lütfen isim veriniz ve çoğul konuşmayınız

NOT=Sitemizin kuralları içinde herkes kendi istediği avatarı koymakta serbestir Burda kangal köpek avatarlı hiç bir üyemiz yoktur kaldıki olsada hoş olmasada hoş[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:32.