![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
sivrialan köyünden sivas düzünden
duydum veysel gelmiş görmeye geldim aşık olan yanar imiş özünden bu aşkın sırrına ermeye geldim dost gülü bizde sana bizi izledigin için teşkkür ederiz |
[COLOR=black][FONT=Verdana]......ONUNCU KÖY (2)....[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Anlatma sırrını dost dediğine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Oda gider söyler dost bildiğine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kararlar çıkınca yarın mecliste[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Üzülür yolunu şaşarsın gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Esirgemez tavuğu gelecek kazdan[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Anlarlar belki Arif seni yazından[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Çalıp söylediğin kırık sazından[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dillerde türkü olur mu gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Yüksek minare de okunur ezan[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Her zaman çıkar huzuru bozan[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dağlarda sürüyü otlatan çoban[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bunlardan ders almaz mısın gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Karışmam kimsenin özel işine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kedi toprak örter kendi pisine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Aklım almaz dünyanın bu gidişine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Çözer misin bu bilmeceyi sen gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kurbanım sılamın toprağına taşına[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Her şey gelir hayatta sağ olan başa[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Nazlı yarın gözünden akan o yaşa[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kırarsın kalpleri değer mi gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Yürürüm karışıktır benim yolum[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Anlaşılmaz bazen sağım, solum[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Sunulan sevgiyi yudum, yudum[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]İçtikçe kanar mısın sen gönül[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Arif’in özüm doğrudan şaşmaz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Duygulu yüreğim kötüye yormaz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bu dünya fanidir kimseye kalmaz[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gühanı, sevabı bil deli gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Arif COŞKUN-2009[/FONT][/COLOR] |
ikinizinde eline kalemine yüreğine sağlık kardeşim.
|
[COLOR=black][FONT=Verdana]......ONUNCU KÖY (3)......[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Aynıdır gözümde zengin, fakiri[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Acımaz ağlatır garip yetimi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kader, kısmet diye yapar seçimi[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Doğruyu sen seçtin mi gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Gökyüzünde uçan allı turnalar[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bilmemki sözlerim kimi kırar[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Yürekte verilen adaletli karar[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Hiçe sayıp kendini üzme gönül[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Yaptırırlar bakır tasa kalayı[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Doğruyu söyledim açtım arayı[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dokuzuncu köyde yedim fırçayı[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Onuncu köyde mutlumu sun gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ozanım durmaz yazar kalemim[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Benimde vardır elbet kederim[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Severim, sayarım sitem ederim[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Hakkını helal ettin mi sen gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Karışılmaz ustanın özel işine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Gülünce bakarlar altın dişine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Düştü mü davul dengi dengine[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Nasılda oynar coşarsın gönül[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Zarar gelmez insana sevilmekten[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Severim dostları bende yürekten[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dostlarıma harcadığım onca emekten[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kadirin, kıymetin mi bilindi gönül[/FONT][/COLOR] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Arif’im sözüm nasihat la dolu[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Çok gezdim bilirim barikatlı yolu[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dost darbesi yerim gözlerim dolu[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Değer mi üzülüp ağlamaya gönül[/FONT][/COLOR] Arif COŞKUN-2009 |
[QUOTE=ayten58;500803]ikinizinde eline kalemine yüreğine sağlık kardeşim.[/QUOTE]
sivasın etrafı çok çetin daglık ovası düzü bahçelik baglık sizinde yüreginize saglık ayten 58 kardeşim |
sizinde elinize dilinize yüreğinize kaleminize sağlık kardeş çok teşekkür ederim bana yazdığınız bu değerli dörtlük için çok naziksiniz.
|
Arif üstat kimlerden yedin ki kelek
Böyle intizarlar yazdırır felek Özün doğru insan yüreğin melek Ahlar ortasında kalmış gidiyor |
[QUOTE=sivaBURs;500817]
Arif üstat kimlerden yedin ki kelek Böyle intizarlar yazdırır felek Özün doğru insan yüreğin melek Ahlar ortasında kalmış gidiyor[/QUOTE] Kimi kavun yer kimide kelek Coştukça getirir yaralı yürek Bilmem kadermi yoksaki felek Dağıtmış benliğimi almış gidiyor |
Koşarım dostumun hürmetine ben
Muhtacım ozanın himmetine ben Tek girmem Rabbimin cennetine ben Dostun arasına dalmış gidiyor |
Sandallı Ozanın bulunmaz eşi
Diyari Pirimin olduk kardeşi Arif Üstat idi ozanın başı Burada dostunu bulmuş gidiyor |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:22. |
|