![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;336366][B][COLOR="DarkOrange"] kusura kalmayın geldim
elma.mandalina yedim gelirken sizde getirdim buyrun beraber yiyelim [/COLOR][/B][/QUOTE] ooo kronick hoş geldin Gelmeyi nasıl becerdin Sahi saydın mı hiç Bir saat içinde ne kadar yedin |
[QUOTE=sandalli;336365]Sweet ne översin kendi kendini,
Unutama bak asigin krali beni, Isterisem yok ederim ben seni, Sanma korkup kactim baglantim gitti.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Abi seni sanmaki unuturum Korkup kactigini cok iyi biliyorum Hadi sen git uyu artik Yarin yine gelisrin biliyorum [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;336366][B][COLOR="DarkOrange"] kusura kalmayın geldim
elma.mandalina yedim gelirken sizde getirdim buyrun beraber yiyelim [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yok onlar biraz saglikli ben almiyayim Ben demli cayimdan ayrilmayayim Aniden neden ciktin gittin Bizlere niye haber etmedin[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;336369][B][I][COLOR="Magenta"]Siteden bir erkek icin uzaklasmadim
Bazi yalancilardan sadece usandim Biraz uzaklasmak bana iyi geldi Simdi bayagi bayagi bi toparlandim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Toparlanmana sevindim Zaten bundan emindim Senin kadar olur mu bilmem ama Bir çile çeken de bendim |
[B][COLOR=darkorange]sağol .varol
çok şey kaçırmışım yavaş ol elmaları tek tek soydum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kalanları ,sana koydum [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336376][B][COLOR=darkorange]sağol .varol
çok şey kaçırmışım yavaş ol elmaları tek tek soydum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kalanları ,sana koydum [/COLOR][/B][/QUOTE] Çekerim dertli sevdayı Severim soyulmuş elmayı Gidenin yeri çok çabuk dolar Bilirim gönül almayı |
[QUOTE=sivaBURs;336375]Toparlanmana sevindim
Zaten bundan emindim Senin kadar olur mu bilmem ama Bir çile çeken de bendim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Seninki galiba askdan yana Benimki cok cok farkli daha Biilirim cok zordur Ask acisida Rabbim yardim etsin sana[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]gelen gideni aratırmış unutma
her çiçekten bal almaya kalkma sonra ararken gözü elayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]alma başına belayı [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336376][B][COLOR=darkorange]sağol .varol
çok şey kaçırmışım yavaş ol elmaları tek tek soydum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kalanları ,sana koydum [/COLOR][/B][/QUOTE] Siz yemekten bikmadiniz, Etrafa bir bakmadiniz, Varsa yoksa yemek, icmek, Baska birsey yapmadiniz. |
[B][COLOR=darkorange]napim gitmezsem herifm kızıyor
sonra bana dır dır ediyor bu sözlerini okuyan ise [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]beni obur sanıyor [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:11. |
|