![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
doğru geminin dibini delmişler
kötüyle iyiyi aynı bilmişler kibiri gururu nasıl sevmişler temiz yüreklerin yasıdır bugün |
[B]ozanlar atışmış yine bu gece
okuyorum bende hep hece hece bulursam çözerim bende bulmaca dostluğun sevginin günüdür bugün...[/B] |
[QUOTE=sandalli;500858]
Sandalli diyor ki dostluğun özü, Arif abi sana demedim sözü, Üzüpte yüreği ağlatma gözü, Zaten yaşlarını salmış gidiyor.[/QUOTE] Sandallı olmuş dostluk abidesi Yazdıkça insana verir hevesi Dilerim mevlamdan bitsin çilesi Bülbül gülüne har etmiş gidiyor |
[QUOTE=OSMAN ECE;500690]gurbette yavrular gözlerim dolar
kar yagmış üstüne güllerim solar uzaktan acı acı düdügün çalar kara tren yolunu almış giditor[/QUOTE] [B]osman abimizde buranın gülü. biniyor trene alıyor yolu. her durduğu yerde arıyor beni. ozanlara selam verip gidiyor. [/B] |
[B]okuyan çok yazan yoktur ne diye
sandallı ozanım gönderirmi bana hediye arif abimizde çağırıyor hergün gel diye yollar uzak bizi gören gidiyor.[/B] |
yine sabah oldu sivasdan ayrı
yetsin bu hasretlik son olsun gayrı gönlümde bitmeyen tarifsiz sancı ömrümden bir günüm daha gidiyor |
[B]yine akşam oldu yazamıyorum
formlar çok kalabalık gezemiyorum ben neden kimseyi üzemiyorum bir günüm daha geçip gidiyor....[/B] |
Ne yapsakta durmaz geçer zaman
Ayrılık hasretlik acı yüreğim yaman İnsanı bir hoş eder çalan keman Bir yaprak daha düştü dalından |
Bu deli gönlüme düştün sen sarı,
Senin yokluğunda hayatım yarı, Sen benim canımsın, gönlümün varı, Sıcak hayalinle bekler dururum. |
sen ki bu gönüle düştün düşeli
kalmadı orada neşenin yeri geleceksin diye güzel günleri umut olmasa da bekler dururum |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:37. |
|