Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

kolsuz_kerim 16.01.2010 22:23

Cevap: SOHBET ODASI

[B][COLOR="Navy"]tşk ederim iyim bilmiyorum kimse yok sohbette goramaz abla gelmiş bana biraz kızdı ama hşg abla[/COLOR][/B]

KARAMELLL58 16.01.2010 22:24

hıı hoşgeldin goramazzzz ablacımmm burda değillsin gelirsen

Salim58 17.01.2010 06:31

[QUOTE=altuntas58;514060][B]
Site kurallarının dışına cıkılmadığı sürece hiç kimse kafasına göre mesaj silemez Bunun takipcisi olacağıma sizlere söz veriyorum[/B][/QUOTE]

[B]seninle aynı düşüncede olduğumu belirtmek isterim Abi.

bundan sonra burada basit nedenlerden mesaj silmeler olmayacak olmamalı.

hayırlı sabahlar hayırlı günler iyi sohbetler....saygılar.[/B]

altuntas58 17.01.2010 09:55

[B]Herkese hayırlı sabahlar iyi pazarlar[/B]

erolerdogan1973 17.01.2010 14:39

selam hemsolar...yahu yeni ögrendim...YOUTUBE türkiyede yasakmis....???!!!!

Salim58 17.01.2010 14:45

[B]maç bitti donduk kaldık bu ne yaw kırmaşamıyoruz.:D

neyseki kazandık.:)[/B]

ayten58 17.01.2010 15:33

selam uşah nassıız noruyorsuuz maçı gazandıh salim bey kardeşim neden gırmaşamıyosunuz hayırdır.

Bahar_dali 17.01.2010 15:35

Slm degerli hemserilerim sizden bir ricam olacak. Bana yardimda bulunursaniz cok sevinecegim!
Ben avrupada yasayan bir gurbetciyim. Suan Sosyal Hizmetler okuyorum ve yaklasik 8 ay sonra 4 aylik staj görecegim. Erasmus ile Türkiyede staj görebilme imkanim var ve ben bunu degerlendirmek istiyorum. Sivasli oldugum icin sivasta staj görmek istiyorum. Sivasta staj görebilecegim cocuk esirgeme kurumlari veya aile danisma merkezleri biliyormusunuz? Önerebileceginiz en iyi yer neresidir? lütfen yardim edin.

Simdiden tesekkürler

Arif Coşkun 17.01.2010 15:59

[QUOTE=Bahar_dali;514277]Slm degerli hemserilerim sizden bir ricam olacak. Bana yardimda bulunursaniz cok sevinecegim!
Ben avrupada yasayan bir gurbetciyim. Suan Sosyal Hizmetler okuyorum ve yaklasik 8 ay sonra 4 aylik staj görecegim. Erasmus ile Türkiyede staj görebilme imkanim var ve ben bunu degerlendirmek istiyorum. Sivasli oldugum icin sivasta staj görmek istiyorum. Sivasta staj görebilecegim cocuk esirgeme kurumlari veya aile danisma merkezleri biliyormusunuz? Önerebileceginiz en iyi yer neresidir? lütfen yardim edin.

Simdiden tesekkürler[/QUOTE]

Bahar_dalı öncelikle sitemize hoşgeldiniz diyorum. Bahsettiğiniz konuda Sivas merkezde oturan arkadaşlarımız bu mesajınızı görüp size yardımcı olacaklarını ümit ediyorum.
Başarılar diliyorum size.

asi-yürek58 17.01.2010 16:19

selam arkadaşlar nasilsiniz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:13.