![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yine karlar yağdı, kapandı yollar,
Nazlı yarden haber gelmez bir zaman, Uzaktır sılaya uzanmaz eller, Benim çirkin yüzüm gülmez bir zaman. |
Bir yıl daha geçti koca ömürden
Aylar, yıllar zaman ne çabuk geçti Bağlanmıştım sevdiğime yürekten Sevdaları, umutları sel aldı gitti |
[B]hergünüm ızdırap her günüm acı
geçti bir yıl daha hep ızdırap hep acı beni hiç soran yok ne kardeş nede bacı benim tüm umutlarımı yel aldı gitti[/B] |
nasıl geçti bilmeden güzel yıllar
içimde çöreklendi avu sırlar dostlar terketti de kırıldı kollar gözümde ışığı sır aldı gitti |
[QUOTE=goramaz;504797]nasıl geçti bilmeden güzel yıllar
içimde çöreklendi avu sırlar dostlar terketti de kırıldı kollar gözümde ışığı sır aldı gitti[/QUOTE] goramaz kardeşim maniler dizer diyari babada ahvalin yazar millet zil zurna sokakta gezer benim gözlerimide far aldı gitti |
bir selam vermeden gelir de geçer
yürek bu halleri önceden bilir düşündükçe mazi yüreği ezer yürekte umudu nar yaktı gitti |
insan beşerdir düşer hataya
saygı sevgi kalmadı ana ataya ozanlar toplandı başka siteye bindirdi arabaya sivas tur aldı gitti |
Nedir ozanlarım, nedir bu sitem,
Bu güzel gecede olur mu matem, Böyle acı sözler söylenir madem, Sevgili dediğim el aldı gitti. |
Çürümüş tahtaya çivi çakılmaz,
Hayal için asla yürek yakılmaz, Akıl gidip eski yare takılmaz, Hatıralar yoktur yel aldı gitti. |
herkes zil zurna sokaklar taştı
karakolluk olanlar yüzleri aştı güzelim paralar havaya uçtu cepteki paraları yel aldı gitti |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:41. |
|