![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;336381][B][I][COLOR="Magenta"]Seninki galiba askdan yana
Benimki cok cok farkli daha Biilirim cok zordur Ask acisida Rabbim yardim etsin sana[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ah bu kadınlar var ya bu kadınlar Yetmez yürek, ister alsın dünyalar Benimki bitti şükür kurtardım yakamı Yaka kaptır gelmez olur yarınlar |
[B][I][COLOR="Magenta"]Simdi biraz telefondayim
Lütfen kusura bakmayin Ablam tatilden geldi Biraz onunla konusayim[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=kronick;336388][B][COLOR=darkorange]napim gitmezsem herifm kızıyor
sonra bana dır dır ediyor bu sözlerini okuyan ise [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]beni obur sanıyor [/COLOR][/B][/QUOTE] Şah ölürse kalır vezir Tutar artık ada nezir Fedakarlığını görmedim Affet binlerce özür |
[B][COLOR=darkorange]affedilecek bi şey yok
özüre hiç gerek yok fedakarlık yapmadıysam sana artık diyeceğim yok [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;336390][B][I][COLOR="Magenta"]Simdi biraz telefondayim
Lütfen kusura bakmayin Ablam tatilden geldi Biraz onunla konusayim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] İşine bak kaçtı demem Kimselere söylemem Millet yoksa anlamsız Artık burda beklemem |
[QUOTE=kronick;336397][B][COLOR=darkorange]affedilecek bi şey yok
özüre hiç gerek yok fedakarlık yapmadıysam sana artık diyeceğim yok [/COLOR][/B][/QUOTE] Yoo kızma nolur bu gece Dilinden dökülüyor bal gibi hece Özür de diledik daha ne yapalım Kelimelerindeki her anlam bir işkence |
Sanmayin ha kacip gitti,
Internet baglantim gitti, Bu gecede burda bitti, Nice güzel gecelere |
[quote=sivaBURs;336399]Yoo kızma nolur bu gece
Dilinden dökülüyor bal gibi hece Özür de diledik daha ne yapalım Kelimelerindeki her anlam bir işkence[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen galiba alıngansın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]uykun gelince yanlış anlamaktasın[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]uyumayı düşünmen mi ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yoksa yarın mesai mi ?[/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;336400]Sanmayin ha kacip gitti,
Internet baglantim gitti, Bu gecede burda bitti, Nice güzel gecelere[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]sen bağlantını gider ama o iş uzun sürer sabah ola hayrola işlerin kolay ola [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]kronick der ki hoşçakalın[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]her zaman sevgiyle kalın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kırmayın,kırılmayın[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tatlı uykulara dalın [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43. |
|