![]() |
|
Cevap: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=EyüphanAydın;337184]Sitede ilk defa bugun sıkıldım :)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hayrola eyuphan ???? bir sorunmu var yoksa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]benim uykum geldi hadin hepinize iyi geceler [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
Ozanlara takil, orada sohbet bol...
|
[B][QUOTE=Sweetgirl;337189][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hayrola eyuphan
???? bir sorunmu var yoksa[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Ablacım dün maçta parmağımın birini incilttim,daha doktora bile gitmedik belkide kırıldı :D Canım çok acıyor klavye tuşlarına basamıyorum.[/B] |
Bigün bu dünyadan göcüp gidersem,
Bosa gider gözyaslarin aglama. |
Akşam maç var,Zaman geçmek bilmiyor.Dün maçta çıkan elim acıyor ne yapıcağımı bilmiyorum
|
Bugün İstanbul'daki yiğidolar bir maçta buluşacağız umarım dostluğumuzu arttıran gü<el bir maç olur...
Eyüphan maçta oynama sen seyirci ye ihtiyacımız var bizi deteklersin.... |
[B][QUOTE=yerliturkuaz;337357]Bugün İstanbul'daki yiğidolar bir maçta buluşacağız umarım dostluğumuzu arttıran gü<el bir maç olur...
Eyüphan maçta oynama sen seyirci ye ihtiyacımız var bizi deteklersin....[/QUOTE] OLmaz :) Ben oynıyacağım valla o kadar yolu tepmemin sebebi olsun bari :rolleyes:[/B] |
[B][QUOTE=EyüphanAydın;337362][B]
OLmaz :) Ben oynıyacağım valla o kadar yolu tepmemin sebebi olsun bari :rolleyes:[/B][/QUOTE] Tamam kardeşim gazan mübarek ola [PHP][/PHP][/B] |
Size basarilar dilerim, kalbimiz ve dualarimiz sizinle, vurdugunuz gol olsun, tabii rakip kaleye.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:02. |
|