Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

OSMAN ECE 08.11.2009 17:51

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

arif bey kardeşim size katılıyorum
bodrumun ve milasın en zengin iş adamları
kürt kardeşlerimiz ve hiç bir ayrım yapılmadan
çalışan elemanları yarıdan fazlası türkler
gelelim alevi kardeşlerime yine bir çok iş yeri
alevilerin onlardada hiç bir ayrım yok yine çalışan elemanlar
alevi sünniy karışık hiç bir sorun yok
tek bir kelime çıkıyor agızlarından bizi kürt türk alevi
diye ayıranlar lütven çanakkaleye bir gidip şehit dedelerimizin
mezarını bir görsünler diyorlar haklılarda orda hiç bir ayrım yok
gögüs gögüse şarpışmışlar şimdi sırt sırta yatıyorlar

ŞERİFE 10.11.2009 11:22

[QUOTE=GurbetsokakLari;479691][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Teal"]Sormayin,Allah´tan sizin gibi birlik ve beraberlik icin calisan[COLOR="Red"](!)[/COLOR] ülkücüler varda, bölünmüyoruz [COLOR="Red"](!)[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

bölünmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz... gönül gözü kör olanın gözleri de kördür göremezler. ALLAH türk milletine zeval vermesin. ALLAH türkü korusun ve yüceltsin.

sandalli 10.11.2009 18:18

[B][I][COLOR="Navy"]Bu ülkeyi kimse bölemez. Alman, ingiliz, arap, acem, hintli vs. hepsi dua ediyor tanrım beni ve milletimi koru diye. Yüce Mevlam kullarını zaten koruyor, ırkına, kökenine, milliyetine bakmadan. Ne güzel değil mi? [/COLOR][/I][/B]

LaEdri 10.11.2009 21:31

Bu konu Meclis'e geldi nihayet ve ayrıntıları Perşembe günü belli olacak.CHP'li vekillerin pankart açışlarını görünce çok güldüm,çocuk olmak vardı şimdi..:)

Klimasuyu 10.11.2009 21:35

[B][I]Cley, Nikbin, Gurbetsokakları..:) Siz üçünüzde aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz..?:)[/I][/B]

Cley 10.11.2009 21:41

[QUOTE=YILDIRIM;480719][B][I]Cley, Nikbin, Gurbetsokakları..:) Siz üçünüzde aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz..?:)[/I][/B][/QUOTE]

[B]Daha kalabalığız Metin birlik beraberlik barışı düşünenler. Yanlış saymışsın[/B]

sandalli 10.11.2009 21:42

[QUOTE=YILDIRIM;480719][B][I]Cley, Nikbin, Gurbetsokakları..:) Siz üçünüzde aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz..?:)[/I][/B][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Navy"]Aklın yolu birdir Metin, garip olan ne? [/COLOR][/I][/B]

:)

Klimasuyu 10.11.2009 21:46

[QUOTE=sandalli;480723][B][I][COLOR="Navy"]Aklın yolu birdir Metin, garip olan ne? [/COLOR][/I][/B]

:)[/QUOTE]

[B][I]Evet aklın yolu birdir Hasan abi ...Garip olan şu ki birisinin teşekkür ettiği yoruma diğer ikiside teşekkür ediyor..:)Bana sanki aynı şeyi düşündükleri için değilde "Ak Parti" lehine yazılan yorumlara teşekkür ediyor bu üçlü gibi geldi..:)[/I][/B]

Klimasuyu 10.11.2009 21:48

[QUOTE=Cley;480722][B]Daha kalabalığız Metin birlik beraberlik barışı düşünenler. Yanlış saymışsın[/B][/QUOTE]

[B][I]Evet biz ulus olarak her bireyimiz barıştan yana Cley, sıkıntı yok..:)[/I][/B]

doğan bulut 10.11.2009 21:49

[QUOTE=sandalli;480723][B][I][COLOR="Navy"]Aklın yolu birdir Metin, garip olan ne? [/COLOR][/I][/B]

:)[/QUOTE]

KARİP OLAN ŞU ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALACAK O BİRDE TÜRKİYENİN BÜTCESİ TERERÜSTLERE YARDIM OLARAK VERİLMESİ

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:22.