![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]usta ozanlara sözümüz olmaz
yazdıklarında hiç gözümüz olmaz hiç görüşmesekte rengimiz solmaz erdemlik burada mertlik burada[/B]. |
slm ben yine geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
|
[QUOTE=gurbet kuşu;505296]slm ben yine geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm[/QUOTE]
hoş geldin diyerek başlayım söze asla kırılmasın kalbiniz bize herzaman açıktık kapımız size hepinize verilecek güller burada |
Gurbet kuşu sitemize kondu
Sitemizİ topic açıp coşturdu Gelene gidene hal hatır sordu Arkadaşlık burda canlık burada |
teşekkür ediyorum bende size
osman abi küstümü niye bırakmasın ozanları gelsin yine bizi öksüz bırakmasın burda |
[B]ozanlar kızmazsa alayım müsade
çok yoruldu kafam dinlenem evde bizde konuşuruz hergün her yerde bizleri toplayacak dostluk burada.[/B] |
[QUOTE=Salim58;505326][B]ozanlar kızmazsa alayım müsade
çok yoruldu kafam dinlenem evde bizde konuşuruz hergün her yerde bizleri toplayacak dostluk burada.[/B][/QUOTE] güle güle salim abi yine buyur gel.... |
[QUOTE=Salim58;505326]
[B]ozanlar kızmazsa alayım müsade[/B] [B]çok yoruldu kafam dinlenem evde[/B] [B]bizde konuşuruz hergün her yerde[/B] [B]bizleri toplayacak dostluk burada.[/B][/QUOTE] Kızmak ne haddimize git güle güle Ders verir insana yazdığın cümle İyi istirahatlar olsun ozan Salim'e Birlik burada, dirlik burada |
[QUOTE=arifcoskun;505335]Kızmak ne haddimize git güle güle
Ders verir insana yazdığın cümle İyi istirahatlar olsun ozan Salim'e Birlik burada, dirlik burada[/QUOTE] [B]müsade almak güzeldir bence bazen okuyorum hep hece hece dilerim sizlere güzel bir gece dostluğa uzanan eller burada..[/B] |
[B]biraz mola verdim geldim bak yine
benden selam olsun daldaki güle bazen okuyorum uzaktan bile kardeşe bacıya saygı burada[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:05. |
|