![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;601630]meşür olur tandırda pişen çöreği
şimdi nicedir hali ettim merağı bütün garibanların durağı herkesi kucaklar kolun yapalı[/QUOTE] Uzaktır gurbetle sıla arası, Sinemde kanayan hasret yarası, Neyime gerekir elin parası, Milyonlara değer pulun Yapalı. |
[QUOTE=sandalli;601632]Uzaktır gurbetle sıla arası,
Sinemde kanayan hasret yarası, Neyime gerekir elin parası, Milyonlara değer pulun Yapalı.[/QUOTE] aşık diyariyim yapalı köyüm orada yatıyor amıcam dayım sarı saltuk ece dir soyum saygı değer alimleri ulun yapalı |
[QUOTE=OSMAN ECE;601636]aşık diyariyim yapalı köyüm
orada yatıyor amıcam dayım sarı saltuk ece dir soyum saygı değer alimleri ulun yapalı[/QUOTE] Baraj kenarında gençlerin yüzer, Sokağın içinde çocuklar gezer, Ozanların sana şiirler yazar, Siyahi çok sever dilin Yapalı. |
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Yüregim, gözüm, gönlüm acildi sayenizde.[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][IMG]http://www.nasibimce.com/Smileys/default/tesekkur.png[/IMG][/COLOR][/B] |
Bir güzel haber vereyim sizlere. Tayinim Ulaş'a çıktı. Hepinizi çok seviyorum. Az çok kavuştum memleketime..
|
[B]Hayırlı olsun. Ben de dilekçemi veriyorum Pazartesi günü. Darısı bana inşallah.[/B]
|
Çok teşekkür ederim inşallah gönlündeki yere hayırlısıyla kavuşursun.
|
[QUOTE=goramaz;601925]Çok teşekkür ederim inşallah gönlündeki yere hayırlısıyla kavuşursun.[/QUOTE]
İKİNİZEDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH KÖYÜME YAKLAŞMIŞINIZ GORAMAZ KARDEŞİM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR |
[QUOTE=Cley;601924][B]Hayırlı olsun. Ben de dilekçemi veriyorum Pazartesi günü. Darısı bana inşallah.[/B][/QUOTE]
MUHAMMET ALİ SENDE BİZİM KÖYE TAYİN OL KARDEŞİM BOL BOL BALIK TUTARSINIZ BARAJDAN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH |
[QUOTE=goramaz;601925]Çok teşekkür ederim inşallah gönlündeki yere hayırlısıyla kavuşursun.[/QUOTE]
MEMLEKET ÖZLEMİN SONA ERMİŞ BACIM ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN DARISI MUHAMMET ALİ KARDEŞİME İNŞALLAH |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |