![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
ozanlarin atesi hic sönermi
insan dedigin sözünden dönermi gördükce akan onca kanlari dayanirmi buna insanoglunun canlari |
[QUOTE=sandalli;357089]Ömer gelmis sesi neden cikmiyor,
Sandalli yazmaktan asla bikmiyor, Ozanlar yürekte ates yakmiyor, Atesi sönenler gelmesin bize.[/QUOTE] Ates yürektedir rüzgarla sönmez Ozan yazmakla usanmaz Sen yazmazsan bu sitenin tadida olmaz Selamlarim sunarim hasan agabim |
Tarlaya ekerler cokca patlican,
Filistinde akar müslümandan kan, Bunlari görünce dayanir mi can, Seytan bile lanet eder bunlara. |
Ömerin sözü herzaman cikmaz
Coskun sularda bendini yikmaz Agabeysine saygida kusurda etmez Yavas yanan odun cabucak bitmez |
Zaman geldi artik düsmeli yola,
Sevdigin bulupta takmali kola, Sandalli da birgün masugun bula, Yürekler dayanmaz senin haline. |
dinliyorum sabahtan beri türk sanat musikisi
asil bu eserlerdir insana huzur ve nesen katan zaman zaman rüyalara daldiran kimi zamanda aglatip güldüren |
Sandallim yine cosmaktasin
Uzun yollara kosmaktasin Sevgiden göklere ucmaktasin Yeni acilmis güllere dogru |
Ben giderim dostum zaman doluyor,
Cikmiyor sözlerim laflar donuyor, Sandalli sizleri cokca seviyor, Simdi gidem sonra yine gelirim. |
Simdi git ama lütfen uzatma
Dertlerine daha fazla dert katma Bu gecede bizimle kal yatagina yatma Bekliyoruz seni sabaha kadar |
Arif ozan olmuş şiirler yazar
Herşeyin fazlası diyorlar zarar Hasta gönlüm hep çareler arar Bunun ilacı çaresi var olami ki ? . . |
kücücük yüreklerde bir dolu efkar
aglamak kalir bazen yanimiza hep kar ah nicedir bu yalnizlik bizim icin yar hadi dostum gelde yaralarimizi sar |
Arifé tarif gerekmez bilirim
Herseyin ölcüsünü veririm Yücedaglarda kar gibi eririm Arif dostum hosgeldin derim |
Arif'im dertliyim çalar söylerim
Gün olur başım alır giderim Tüm eşe dosta selam eylerim Bu halimi anlayan varmı olaki ? . |
Asigin yarasi derindedir sarilmaz
Sarsanda iylesip kabuk baglamaz Asik icine akitir gözüyle aglamaz Sen gülsün, hadi gül biraz |
ben anlamam mi arif abimin halinden
bir parcada bizler sorumluyuz belkide istikbalinden mevlam es vermis sana en mecalinden insallah korur rabbim seni ahirette zulümden |
[quote=karatasli;357125]Arifé tarif gerekmez bilirim
Herseyin ölcüsünü veririm Yücedaglarda kar gibi eririm Arif dostum hosgeldin derim[/quote] Arif olan anlar dediler Elime bir bağlama verdiler Geçti böyle onca seneler Hoşbulduk karataşlı ne haber ? . . |
[quote=tatli-dilli;357130]ben anlamam mi arif abimin halinden
bir parcada bizler sorumluyuz belkide istikbalinden mevlam es vermis sana en mecalinden insallah korur rabbim seni ahirette zulümden[/quote] Dost dostun anlamalı halinden Tatlı_dillinin de güzel kalbinden Ne güzel söyler tatlı dilinden Anlarım bende onun halinden . |
Hosbulduk dostum hersey yolunda
Gidiyoruz simdilik gurbetin yolunda Iyi olmak olmuyor herzaman mümkün Dostlari görünce oluyoruz teskin |
Of hadi baltanizi testerenizi kapin
Yoksa ben agaclari dislerimle oyacagim Siyah abonozlardan bana bir besik yapin Bu besige ben öksüz askimi koyacagim |
kusura bakmayin azicik geciktim
babacigimla bir adet horon teptim kaptik elimize bizde baltayi uyyy burdan da görürüm ben o yaylayi |
Neoldu dostlar hep bir agizdan sustuk
Kim kirdi güllerinizi biz kime küstük |
kusura bakmayin da azicik geciktim
babacigimla bir adet horon teptim kaptik elimize bizde baltayi uyyy burdan da görürüm ben o yaylayi |
Ne güzeldir babayla kizin oynamasi
Simdi soguk olur karadenizin yaylasi Bu mevsimde inmeli bence güneye Bu sene olmazsa inseAllah seneye |
türkiyemiz her bakimdan olukca zengin
ah keske olsa biraz da insanlarimiz engin kimde var böyle güzel tarlalar ya da yaylalar eskiden yasardi bu toprakta padisahlar sultanlar |
Bir bulut gözükür bana uzaktan
Yagmuru icime dolacak gibi Bir alev yükselir pembe dudaktan Atesi kalbimi yakacak gibi |
Simsek cakar, rüzgar eser gönlümde
Dolusu tufani inecek gibi Bir saadet isigi dogar özümde Hasret oldugumu bilecek gibi |
Bir name duyulur tatli dilinde
Sesimi duyunca gelecek gibi Öyle bir hasret varki esen yellerde Kalbim carpar oldu ölecek gibi... |
Yazmakla dertlerim bitmez
Ne yapsam bu karamsarlik gitmez Ne söylesem gönlüme kar etmez Bende gidiyorum ama bu sevda böyle bitmez |
kusura bakma abicim
hadiseyi dinliyordum o bicim hayirli günler seninle olsun gönlün huzur ve nese dolsun |
Helkiler kolunda gidiyor suya,
Boyunu benzettim incecik dala, Tarayip zülfünü yüzüne sala, Hayaranim ben senin sari sacina. |
Helkileri koyup doldurur suyu,
Kaslari kalemdir melektir huyu, Aganin kizidir güzeldir soyu, Hayranim ben senin güzel soyuna. |
Keske o pinarin olsaydim tasi,
Tasinda ötüyor kücücük kusu, Daha yeni yirmibir olacak yasi, Hayranim ben senin sari sacina. |
Saridir saclarin benzer ipege,
Senin gibi güzel deger cicege, Benzettim huyunu güzel melege, Hayranim ben senin sari sacina. |
Al eylede sari gelin al eyle,
Seven sevdigini birakmaz öyle, Kimlere tarattin sacini söyle, Hayranim ben senin sari sacina. |
Sandalli söyledi bu benim derdim,
Aldim sari saclim murada erdim, Herkes bilsin diye derdimi serdim, Hayranim ben senin sari sacina. |
a be sandallim ne efkarlanirsin
burada atisirsan daha cok yanarsin bekliyoruz seni de radyoya eglenelim hadi gel doya doya |
Dünya mi daraldi ben mi büyüdüm,
Dar geliyor artik yasam denilen, Yillardir ben bos bosuna yoruldum, Zor geliyor artik yasam denilen. |
Kafamda dönüyor dertler derince,
Iyi olurum ben paralari verince, Herkes hakli belki kendi kendince, Ar geliyor artik yasam denilen. |
söylemeyin karamsaz sözler
kötü günlerin sonunu güzelleri izler su kardesiniz hep yolunuzu gözler sen sakrar neseli halinizi özler |
Taslar gelir benim kafama vurur,
Kafamin üstünde problem döner, Sandalli dertlerin nereye gömer, Hor geliyor artik yasam denilen. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:19. |