![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
kara kaşlarını çatıp da bana
yüreğim her daim esirdir sana can suyunu verip ölü umutlara yüreğim hep sende sen başka yerde |
[COLOR="Red"][B]Acilsa yollar sana gelsem
sana Canom desem ugruna canimi verebilsem engeller bir yerde imkansizliklar bir yerde[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Sivasli doymaz Turku'ye Siir'e Mis gibi kokan Madimak yemegine Abdurrahman halayi ceke ceke Sivas bir yerde Sivas'a olan ozlemim bir yerde[/B][/COLOR] |
Gurbet ellerini yerlere çaldım,
Aşkın acısını sellere saldım, En sonunda işte ben yalnız kaldim, Bir canım var sana vermeye geldim. |
koyup sivasımı dağlar ardına
ayrılık vakti kar yağmış dağına hasret yazılmış da güzel çağıma ayrılıktan zamanı çalmaya geldim |
Sana aşık oldum dağıldım boşa,
Gitmiyor hayatım sensiz hiç hoşa, Bir sevda doladın bu çirkin başa, Başımı taşlara vurmaya geldim. |
Gönül bahçemde ki en güzel gülsün,
Hayata desteksin, tuttuğum dalsın, Bana ne gelirse hep senden gelsin, Bir senin sevdana ermeye geldim. |
Cley de girmiyor sohbete söze,
Korkuyor belki de gelirse göze, Nazara gelirsen git Güler kıza, Ben de O´na kontrol olmaya geldim.:D |
bir kez gördü seni bu gözler
uzaktan uzağa yolunu gözler sen istedin diye söner mi közler yoluna ömrümü sermeye geldim |
Sevdalar yükledim sırma saçına,
Senin için veda ettim kaçına, Gönlüne taktığın aşkın tacına, Yaralı sinemi sürmeye geldim. |
[QUOTE=goramaz;508568]bir kez gördü seni bu gözler
uzaktan uzağa yolunu gözler sen istedin diye söner mi közler yoluna ömrümü sermeye geldim[/QUOTE] şahlanmış ozanlar gidiyor eşgin kafalar karışık birazda şaşkın sevdalı yürekler bulamaz aşkın gördugum rüyayı yormaya geldim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:06. |
|