![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sararmış bed beniz solmuş gül yüzün
Niçin feryat eder yaşarsın hüzün Kurumaz yaşın ağlar iki gözün Derdine derman olmaya geldim |
[COLOR="Red"][B]Beni ozan yapan senin Sevdan
Belki kavusturur bizi kara tren Seni gormeden olursem eger Mezarimin ustunu Sevdanla ort yeter[/B][/COLOR] |
Karalara büründüm bu genç yaşımda,
Hile yoktur kirpiğinde kaşında, Tek seni sevmiştim gençlik yaşımda, Yeniden sineme sarmaya geldim. |
[QUOTE=arifcoskun;508578]Sararmış bed beniz solmuş gül yüzün
Niçin feryat eder yaşarsın hüzün Kurumaz yaşın ağlar iki gözün Derdine derman olmaya geldim[/QUOTE] sorma arif can dert dizi dizi herkesin yanında ogulu kızı gurbet hasreti yaralar bizi sizinle moral bulmaya geldim |
Gamzeli yüzüne hayran olduğum,
Gözlerini hayal edip solduğum, Gökte arar iken yerde bulduğum, Aç hadi kalbini girmeye geldim. |
Ozan özden söyler çalar sazını
Sever ürkütmez ördeğini, kazını Lokman hekim alırmı yürek acını Sözümle, sazımı çalmaya geldim |
Gül yüzlüm hayatın senmişsin aslı,
Dilimden düşmüyor aşkının faslı, Sen yoksan yanımda yüreğim yaslı, Seni sensizlikten sormaya geldim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;508593]
sorma arif can dert dizi dizi herkesin yanında ogulu kızı gurbet hasreti yaralar bizi sizinle moral bulmaya geldim[/QUOTE] Mevlam dertlere derman vermiş Abi doğanın kanunu böyleymiş Sabırın sonu hep selametmiş Dostuma moral olmaya geldim |
Zülüflerin beni bağlamış sana,
Ne kadar yakınsın bende ki cana, Engeller koyuyor hayatım bana, Bütün engelleri kırmaya geldim. |
dostlugumuz ebediy kalbimde yerin
bilirim dertlilere hep moral verin sepersin suları bagrıma serin sizinle hoş sobet gülmeye geldim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:23. |
|