![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sen de tanıyorsun kaşı kalemdi,
Sarı kız dünyada başka alemdi, O´nun olmayışı kalpte elemdi, Dönerse geriye sarmaya geldim. [QUOTE=goramaz;508988]ozanlar araya girdim kusura bakmayın da Hasan abi bu mal ne malı?[/QUOTE] Mah cemalin olacakti, yazilim hatasi, mal da fena durmamis. :) |
Nerede yaşıyor sevginin şahı
Evi barkı yok mu nerde dergahı Arayıp bulmuşum ulu ervahı Kırklara karışıp ermeye geldim |
Ne o yar gelecek, ne ben giderim,
Sarı benden geçmiş, tahmin ederim, Yükselir yeniden derdim, kederim, Duyduğum doğru mu sormaya geldim. |
Rüyamda dolaşır yüzümde eli
Göğsüme dokunur saçının teli Aşkının kudreti etti tecelli Sevda nakışını örmeye geldim |
Yine yâri çalar sevdalı türkü,
O´na kavuşması en büyük ülkü, Yola çıkıp gelir yakında belki, Yeniden hayaller kurmaya geldim. |
O beni belli ki bir hayal sanır
Kokumu alırsa belki de tanır Dokunsa tenime mutlak inanır Yüzümü yüzüne sürmeye geldim |
Sandalli diyor ki nerede kaldın,
Aklımı başımdan ne kolay aldın, Dibi görünmeyen bir aşka saldın, Gönül dergahına varmaya geldim. |
Ey yüce Rabbim kudreti sonsuz
Sevgi yağdır bana bırakma susuz sivaBURs defolu odur kusursuz İhtiras harcını karmaya geldim [QUOTE=arifcoskun;508194]Hoşgeldin ozanların sevilen canı Yazarsın bazen atarsın fırçanı Ne o yoksa içtikmi biz ayranı Halit başka yerde Arif başka yerde :)[/QUOTE] Çok aradım seni sordum yatıra Oku özlemimi döktüm satıra Eski yazılanlar olmuş hatıra Diller başka yerde öz başka yerde Üşüme diyerek set oldum cama Sökülen yerlere dikmiştim yama Biz dostuz kopmayız sanmıştım ama Eller başka yerde göz başka yerde Diyari'yi Arif'i yadeller aldı Bu bekleyiş beni kedere saldı Halimden anlayan Sandallı kaldı Teller başka yerde söz başka yerde |
[B][COLOR=darkorange]kronik geldi de uzaktan bakar
işlemeyen demir tabi pas tutar yazmaya yeltensem birşeyler çıkar selamımı vererek girerim söze[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;509051]Ey yüce Rabbim kudreti sonsuz
Sevgi yağdır bana bırakma susuz sivaBURs defolu odur kusursuz İhtiras harcını karmaya geldim Çok aradım seni sordum yatıra Oku özlemimi döktüm satıra Eski yazılanlar olmuş hatıra Diller başka yerde öz başka yerde Üşüme diyerek set oldum cama Sökülen yerlere dikmiştim yama Biz dostuz kopmayız sanmıştım ama Eller başka yerde göz başka yerde Diyari'yi Arif'i yadeller aldı Bu bekleyiş beni kedere saldı Halimden anlayan Sandallı kaldı Teller başka yerde söz başka yerde[/QUOTE] Arif der dost kıymetin bilirim Çağrılan yere nazssız gelirim Olandan, bitenden vardır haberim Karga başka yerde tilki başka yerde |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:19. |
|