![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
Hoşgeldin sivaBURs...
|
Hani sıcak çermikte cehennem deresi varya giren boguluyor çıkamıyor,hatta kurtarmaya gırenlerde çıkamıyor orası aklıma geldi aboooooooooo...:)
|
Hoşbulduk, iyiyim teşekkür ederim, formunuzdan anladığım kadarıyla sizler de iyisiniz. :)
|
Nasilsin Halit hocam, hos geldin.
|
[QUOTE=gönlüm58;521604]Hani sıcak çermikte cehennem deresi varya giren boguluyor çıkamıyor,hatta kurtarmaya gırenlerde çıkamıyor orası aklıma geldi aboooooooooo...:)[/QUOTE]
evet oradan için öyle diyolardı korkardık gerçekmiyid acaba ama şimdi kapattılar orayı |
Hoşbulduk Abim. Buranın müdavimleri saygıdeğer dostlarımız bizi ozanlarda yalnız bırakmıyor. Belki çok geç kaldım ama sıra bizde diye düşündüm.
|
[QUOTE=sivaBURs;521605]Hoşbulduk, iyiyim teşekkür ederim, formunuzdan anladığım kadarıyla sizler de iyisiniz. :)[/QUOTE]
Evet iyiyiz üstelik bugün çok şanslıyız büyük ozanlarda burada.... |
[QUOTE=gönlüm58;521609]Evet iyiyiz üstelik bugün çok şanslıyız büyük ozanlarda burada....[/QUOTE]
Büyüklük şahsınıza münhasır efendim. Sizlerle birlikte olmak bize de( burada Sandallı Abimi de katıyorum umarım aynı fikirdedir :) ) büyük mutluluk veriyor. |
Manisaspor gol atti, simdi mac 1-1 oldu.
|
[QUOTE=sivaBURs;521610]Büyüklük şahsınıza münhasır efendim. Sizlerle birlikte olmak bize de( burada Sandallı Abimi de katıyorum umarım aynı fikirdedir :) ) büyük mutluluk veriyor.[/QUOTE]
kesinlikle ayni fikirdeyim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:24. |
|