Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12212)

sersır 22.10.2008 20:11

--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

merhabalar şirin köyümün güzel insanları.[url]www.alikaradas.piczo.com[/url] çaygören köyü ve köylüleri şimdilik bu adresde.çok yakında [url]www.çaygören.com[/url] adresinde

sersır 22.10.2008 20:53

orjinal cirhinliyim diyenler bir telefonlarınız elime geçse varya.başta erol sarıkaya.bumu sizin orjinalliğiniz çabuk deforme olmuşsunuz canım kardeşim Erol burda ilhan metin kardeşimle 10 gündür yazışıyoruz.bırak yazmayı siteye okumak için dahil girmiyorsunuz ki yazışmalarınız yok tamamen kesildiniz.benim telefonum 0538 686 09 05 msn [email]kimliksiz58@hotmail.com[/email] web [url]www.alikaradas.piczo.com[/url]

H.Sanat 23.10.2008 23:06

Yazdıklarımız hep eleştirilince biz de pes ettik. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

sersır 24.10.2008 00:10

hatice bacım eleştirilere karşı pes etmek kolay.hattim olmadan yazıyorum ama merhametine sıgınarak yazıyorum.aşk veya sevgi diyelim fedakarlıktır sevdiğimin ii liği benim iiliğimdir sevdiğimin eleştirisi ise benim nazarımda bana nazıdır sitem etmekle altından kalkamayız bu sıkıntıların eleştirisinde bizi yer' se bile ona bunu izah ederk konuşarak diyaloğu kesmeyerek anlatabilirsek herşey tatlıya baglanır ilişkiler daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.herkesi tatmin (ikna)etmek imkansızdır ama aklın yolu birdir zamanla dogruyu gördükçe kendileri o dogruyu ortaya atandan daha çok savunusu olacaklardır.Bunun için zaman,zaman içinse sabır TEŞEKKÜR EDİYORUM
SAYGI ve SEVGİLERİMLE Ali KARADAŞ VEB:.[url]www.alikaradas.pizo.com[/url] msn:kimliksiz58@hotmail.com

iozgur 24.10.2008 08:19

[QUOTE=EMİRGİL;321303]Ben elimdeki resimleri Haruna yollarım .Ayrıca bi gün İbrahim kardeşim organize ederse bir araya gelmeyi ve bu konu ile ilgili görüşlerimizi paylaşmayı öneriyorum.Ayrıca uzun zamandır yazmayan arkadaşlarımızın neden yazmadıkları ile ilgili bilgi edinilmesi ve tekrar faaal olarak burda yazmalarını saglamak gerekiyor.[/QUOTE]Bende elimden geldiği kadar maddi manevi yardımcı olurum.Biraraya gelme işinide enkısa zamanda yapalım inşallah bu aralar dügünler yogun hafta sonları dolu ilk fırsatta haledelim.

EMİRGİL 24.10.2008 11:11

İlhan kardeşim merhaba.Resimleri aldınmı?

i.yigit 24.10.2008 20:56

slm metinciğim resimler için tşkr

resimleri haruna ulaştırdım harun çok sevindiğini söyledi

sersır 25.10.2008 21:32

merhabalar şirin köyümün güzel insanları.[url]www.alikaradas.piczo.com[/url]

EMİRGİL 25.10.2008 22:29

İyi akşamlar ali kardeşim.Nasılsınız

sersır 26.10.2008 12:21

teşekkür ederim metin kardeşim.Rabbime şükürler olsun.sen nasılsın?neden buraya giriş yapılmıyor sitemiz kurulana kadar anlamıyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:50.