![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]akşamın ayazı çöktü bak yine
sende bugün bana iyilik dile azığımı alıp gidem ben uzun yola güzel gözlerini görmeye geldim.[/B] |
Durmuyor zaman bak yine bitti birgün
Dostluk, paylaşmak,sevgi olsun özün Kırılmasın kalpler güzel olsun sözün Ömürüne ömür katmaya geldim |
Bana ne doğacak güneşten günden,
Benim yüreğime karanlık hakim, Korkar oldum artık içte ki benden, Benim yüreğime karanlık hakim. |
Gün doğmadan neler doğar sandallı
Ordular geçiyor bayarklı, sancaklı Korkunun ecele yoktur faydası Adaletli kararlar versin hakim |
[B]yine hüzün doldu benim içime
tarlaları verdim bende biçere ne mekanım belli nede göçebe benide bağışlar belkide hakim[/B] |
hasretin yüregime hakim
engel olamam ben lakin cezamıd çekeceksem amma velakin hazırım kırsın kalemi hakim gene saçmaladım farkındayım site de kimse yok canım sıkıldı da zaten yıldızlarım da kayıp kim aldıysa bulamıyorum selam osman abim nasılsın umarım derdin yok iyisin sen gel bari bura senlensin yıldızımıda alanı cezalandırsın hakim |
[QUOTE=HasreT;509841]hasretin yüregime hakim
engel olamam ben lakin cezamıd çekeceksem amma velakin hazırım kırsın kalemi hakim gene saçmaladım farkındayım site de kimse yok canım sıkıldı da zaten yıldızlarım da kayıp kim aldıysa bulamıyorum selam osman abim nasılsın umarım derdin yok iyisin sen gel bari bura senlensin yıldızımıda alanı cezalandırsın hakim[/QUOTE] yıldızlar sabittir olmazlar kayıp gelmişin misafir bizleri sayıp hatir somamak olmazmı ayıp hoş safa geldin hanemize |
yok yok gittiler valla kayıp
büyüğümsün seni saymamak ayıp görmek istedim sizleri gelip herzaman ugrarım haneneize |
Gözlerinden yüreğime doğacak,
Sevdaları yoklar oldum bu sene, Sinem ümidinle aşka doyacak, Aşkı kalbe yükler oldum bu sene. |
bacıların hası hoş buldum
iki gündür siteyi boş buldum sevdalı gözleri yaş buldum serini sevdaya vermiş ozanlar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:47. |
|