![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
Olsun ben kötüyüm Fenerbahce artık benım dost takımım,o yoracak biz puan alacagız yaaaaa...
|
[QUOTE=sivaBURs;521622]Altında böyle bir dilek yatan fesatlığa can kurban.[/QUOTE]
Gönül gibi bir insanin en büyük fesatligi budur hocam, buna da can kurban senin söyledigin gibi. |
[COLOR="Red"][B]feneri hic sevmem, ama bu maci bizim icin alsinlar...[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=ayten58;521623]aleyküm,ü selam bacım hoş geldin.
noruyon iyimisin......[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]iyim allaha sukur, sizleri sormali?[/B][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;521624]Olsun ben kötüyüm Fenerbahce artık benım dost takımım,o yoracak biz puan alacagız yaaaaa...[/QUOTE]
Bizden sonra Beşiktaş da yensin diyorduk, İşte biz de bu yüzden Manisa'yı yorduk. Çünkü duydum ki Beşiktaş dost takımımız, Öyleyse Beşiktaşlı da bizim canımız. |
[QUOTE=sandalli;521625]Gönül gibi bir insanin en büyük fesatligi budur hocam, buna da can kurban senin söyledigin gibi.[/QUOTE]
Şımardımmm ikinizede teşekkür ederim,neyse şımarmamda sakınca yok şımarmak benimde hakkım...:):):) |
[QUOTE=sivaBURs;521629]Bizden sonra Beşiktaş da yensin diyorduk,
İşte biz de bu yüzden Manisa'yı yorduk. Çünkü duydum ki Beşiktaş dost takımımız, Öyleyse Beşiktaşlı da bizim canımız.[/QUOTE] Öyle hocam ahde vefasızlık olmaz,Bjk tanda vazgeçemeyiz... |
[QUOTE=gönlüm58;521630]Şımardımmm ikinizede teşekkür ederim,neyse şımarmamda sakınca yok şımarmak benimde hakkım...:):):)[/QUOTE]
şımar gönlüm her insanın hakkıdır şımartılmak ;) |
Bir siyah bir beyaz hayatın rengi,
Yorulup vazgeçip, bırakmaz cengi, Öyle bir sevda ki bulunmaz dengi, Ben Beşitaş´ta da siyahı sevdim. |
[QUOTE=HasreT;521632]şımar gönlüm her insanın hakkıdır şımartılmak ;)[/QUOTE]
Zaten sınırsız şımardım Kuşum...:):):) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:22. |
|