![]() |
|
Cevap: Günün sözü
[B][COLOR="DarkRed"]Bazen ne onunla yapabilirsiniz, ne de onsuz.
"Ne terkedebilirsiniz, ne de yeniden sevebilirsiniz; sürünür gidersiniz". Can DÜNDAR [/COLOR][/B] |
can yücele sormuşlar
neden babanıza olan sevginizi anlatan şiirler yazıyorsunuz annenize olan sevginizi anlatan şiir yazmıyorsunuz can yücelin cevabı anneme olan sevgimi anlatacak kadar şair değilim |
[B][I][COLOR="Red"]Nasıl beklerse tarlada başaklar önce “buğday” sonra “un” olmayı,
öylece bekler çocuklar, zamanın çarklarınca öğütülüp “insan” olmayı. Zamanın çarkları döndükçe kimimiz un oluruz kimimiz un-ufak.[/COLOR][/I][/B] |
Yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanlari degil armutları olgunlaştırır.
Peyami SAFA |
Ellerim hep üşür benim... Doktor kansızlık, ben yanlızlık derim...
|
Hasret yağıyor bu gün sokaklara, resmin var sanki göz kapaklarımda, ne zaman gözlerimi kapasam seni görüyorum karşımda.
|
[B][COLOR="Red"]Bazı alimlerin Allah'ı ispat etmeye çalışmalarına şaşıyorum.
Allah"ın varlığı sabittir, sen kulluğunu ispat etmeye çalış. Mevlana.[/COLOR][/B] |
Hadi gidelim yüreğim,gölgemiz bile bulamasın bizi...
Bırak herşeyi,sadece unutamayacaklarını al yanına... |
[FONT="Century Gothic"]Bir yol varsa hakikate varan,bir yolcu lazım kendini arayan;
Bir hancı varsa yolcuları ağırlayan,bir''[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]AŞK[/COLOR][/FONT]''lazım yola koyduran...[/FONT] |
[B][COLOR="Red"]Necip Fazıl Kısakurek
. Dehlizlerinde savurduğum satırlara aldanma sakın ! Sevildiğin bu yürek kibrin olmasın , gülüşlerinde... Bakışlarımı bir çektim mi kirpiklerinden Tuzla buz olursun. ... Aman ![/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:58. |
|