![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yüregimde sana özlemle dolu,
Kac yil gecti aski sarmadi kolu, Uzadi gönlümde hasretin yolu, Silada sevdigim yari özledim. |
Yalnız kalan yürek her dem ağlarmış
Yari gelmeyince bağrın dağlarmış Açılan yarayı dostlar bağlarmış Dostlukta gidilen hızı özledim |
Azalmadı arttı yürekte sızı,
Serimde yanıyor aşkların közü, Kuruttu gönlümde kış etti yazı, Bülbüller ötmüyor hazı özledim. |
Ayrılık acısı deler bağrımı,
Kimseler bilemez gönül ağrımı, Duy ne olur artık canan çağrımı, Aşkı sakladığın özü özledim. |
buz gibi soğuk sular içerdik
tarlada yatar konar göçerdik ırgatlar toplanır ekin biçerdik harmanlardan kalkan tozu özledim |
Sivaslı olunca ozan doğmuşum,
Bu yolda kendimi şair saymışım, Şiire, gazele sizle doymuşum, Üstadım dilinde sözü özledim. |
sivaBURs yeterli bak doldu urban
Yarın muhabbete hazır mı torban Çileli hayatım sizlere kurban Gelsin canandaki nazı özledim |
Sandalli kalmadı artık mecali,
Çekemezsin gülüm bunca vebali, Aklıma takıldı yarin cemali, Geçmişimde kalan yüzü özledim. |
[QUOTE=sivaBURs;510127]sivaBURs yeterli bak doldu urban
Yarın muhabbete hazır mı torban Çileli hayatım sizlere kurban Gelsin canandaki nazı özledim[/QUOTE] özledim köyümün mor dağlarını felek kurdu yola çirkin ağlarını kopardı diyarinin gönül baglarını daglarda yaydıgım yozu özledim |
Sana olan özlem dolu halimi,
Bilmedin ya işte ona yanarım, Aşkta yitirdiğim gönül yolumu, Bulmadın ya işte ona yanarım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:10. |
|