![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=gönlüm58;521687]Isaac,kırmızı kart gördü,haftaya Sivas maçında yok çok üzüldüm...:):)[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]ama bizdede Mehmet Yildiz yok ablaa:([/B][/COLOR] |
[QUOTE=58Sevda;521689][COLOR="Red"][B]ama bizdede Mehmet Yildiz yok ablaa:([/B][/COLOR][/QUOTE]
O zaten yoktu Isaac olsada yoktu olmasada yok,üstelik Sedat'ta yok neyse Apo olsunda...)::):) |
[B]SELAMUN ALEYKUM...[/B]
|
[QUOTE=sandalli;521683]Bir bardak çayın lafı mı olur?
Hasret hanım şimdi bir demlik alır, Tabak, kaşık benden hatıra kalir, Tabağa, kaşığa oygular bizden.[/QUO çaylar hazır buyrun hepberaber içelim resimleri gönlüm ekler şimdi söylerim hasana zahmet olmasın var tabaklarım ama getirirsede hatıra diye saklarım |
[QUOTE=Salim58;521692][B]SELAMUN ALEYKUM...[/B][/QUOTE]
Aleyküm Selam ........ hoşgeldin Salim abi bu negüzel kelammmm.............. |
[QUOTE=gönlüm58;521691]O zaten yoktu Isaac olsada yoktu olmasada yok,üstelik Sedat'ta yok neyse Apo olsunda...)::):)[/QUOTE]
[IMG]http://im.in.com/connect/images/profile/oct2009/Abdurrahman_Dereli_300.jpg[/IMG] |
Aleykümselam hoşgeldin Salim abi,misafirlerimiz var üstadlar bizi ziyarete geldi bir sey ikram edemedik,üstelik çay istediler.:):):)boşuna 158 demıyorlar sana iyi geldin.:)
|
[QUOTE=Salim58;521692][B]SELAMUN ALEYKUM...[/B][/QUOTE]
Aleyküm Selam, hoşgeldin. |
[QUOTE=HasreT;521694][QUOTE=sandalli;521683]Bir bardak çayın lafı mı olur?
Hasret hanım şimdi bir demlik alır, Tabak, kaşık benden hatıra kalir, Tabağa, kaşığa oygular bizden.[/QUO çaylar hazır buyrun hepberaber içelim resimleri gönlüm ekler şimdi söylerim hasana zahmet olmasın var tabaklarım ama getirirsede hatıra diye saklarım[/QUOTE] Ben zaten eklemeyı bilsem şimdiye bırakırmıydım kuşum,duymamazlıktan geldim çay yapan birisi gelene kadar idare ederim dedim...:):):) |
[QUOTE=58Sevda;521697][IMG]http://im.in.com/connect/images/profile/oct2009/Abdurrahman_Dereli_300.jpg[/IMG][/QUOTE]
Mersi Sevda cnm sen resim eklemeyi biliyorsan, çay kahve ikram etsene misafirlerimizee... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:22. |
|