![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[COLOR="Red"][B]Nice sevdayi gizler
akan yasiyla pas siler bakan bakisiyla yurek deler Gozler kalbin aynasidir [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Kalpleri kalplere baglar Gonulden yurege bakar Sevdimmi tam seven Gozler sevdanin aynasidir [/B][/COLOR] |
Nice sevdalara yelken açmışım,
Aşkın acısıyla serden geçmişim, Güzeller içinde seni seçmişim, Al da yüreğine yar eyle beni. |
[COLOR="Red"][B]Bulbul gule nedenli sevdaliysa
Sevdani istemek suc degil Bulbul oldum, feryad ettim Sende gul ol da yar eyle beni[/B][/COLOR] |
Gurbet ellerinde acı doluyum,
Sevda düşkünün karakoluyum, Kalpten kalbe giden gönül yoluyum, Sakla da sinende sır eyle beni. |
bu teknolojiye akıl sır ermez
yazdın mektubu postacı görmez şarkı türkü çalar kasedi sarmaz baktıkca ışığı kör eyler beni |
[COLOR="Red"][B]Sen siir ol satir satir isle omrume
Vur gonlum sazinin teline Senin icin soyledigim turkulere gel asigin eyle beni[/B][/COLOR] |
hepinizin eline diline saglik hayranlikla duygulu bir sekilde izliyorum sagokun var olun iyiki varsiniz
|
Et alamıyoruz kızıyor kasap
Çarşıya uymalı evdeki hesap Az sayı yetmiyor tutmalı nisap Hep düşeş atılan zar eyle beni |
Ne derdin var ise birak ben cekem,
Senin gözlerinde yasin olmasin. Alip asklarimi kalbine ekem, Gül yüzünde catik kasin olmasin. |
Kasabı, bakkalı unuttum gitti,
Gurbetlik içime bir ateş attı, Bu dertli yüreğim aşkını tattı, At hadi ateşe kor eyle beni. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26. |
|