![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
oooooooooooooooo yaa bi çay bile ikram edemediniz :D;)gönül aablanın çayı güzel oluyoooo
|
Şaka yaptım alınmayın ya. Elbette yapmasanız da yaptırdınız sağolun. Hem önce şımartıp sonra yermek olmaz değil mi? Biz ( burada yine sandallı Abimi katıyorum :) ) maddiyata, çıkara değil dostluğa, sevgiye önem veririz ve bunlar sizde fazlasıyla var.
|
[B][COLOR="Navy"]slm herkesin sevgililer günü kutlu olsun [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=sivaBURs;521738]Şaka yaptım alınmayın ya. Elbette yapmasanız da yaptırdınız sağolun. Hem önce şımartıp sonra yermek olmaz değil mi? Biz ( burada yine sandallı Abimi katıyorum :) ) maddiyata, çıkara değil dostluğa, sevgiye önem veririz ve bunlar sizde fazlasıyla var.[/QUOTE]
Alınmakmı o ney anlıyamadım.:):):)ögrenecegım hemde dünyanın en güzel çayını yapacagım,hatta Kuşumda tatlılar börekler yapacak size...:):):) |
[QUOTE=kolsuz_kerim;521740][B][COLOR="Navy"]slm herkesin sevgililer günü kutlu olsun [/COLOR][/B][/QUOTE]
Aleyküm Selam, Hoş geldin. Nezaketine teşekkürler. |
[QUOTE=gönlüm58;521744]Alınmakmı o ney anlıyamadım.:):):)ögrenecegım hemde dünyanın en güzel çayını yapacagım,hatta Kuşumda tatlılar börekler yapacak size...:):):)[/QUOTE]
inşallah gönlüm inşallah .........:) |
[QUOTE=sivaBURs;521745]Aleyküm Selam, Hoş geldin. Nezaketine teşekkürler.[/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"]asıl ben tşk ederim sağol[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;521735]Bu büyük ustaya binlerce saygı,
İsmini duyunca kaybolur kaygı, Anlatır şiirde cok güzel duygu, Üstadın yanında baygılar bizden.[/QUOTE] sitede bu gün tek başıma kaldım ozanları ararkaen burada buldum sizi gördüğüme çok memnun oldum herkese iyi sohbetler saygılar bizden |
ya şiirsiz konuşsak şiir yeteneği olmayanlar var da:D hoşgeldin osman abi
|
[QUOTE=OSMAN ECE;521748]sitede bu gün tek başıma kaldım
ozanları ararkaen burada buldum sizi gördüğüme çok memnun oldum herkese iyi sohbetler saygılar bizden[/QUOTE] Üstadım hoş geldin sefalar verdin. Seni görmek ne büyük şeref. Bu ayak bizi epey zorladı, kurban olayım başka ayak bulalım :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:51. |
|