![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=gönlüm58;521830]Şimdi kuşum sana bir soru,mesela halı yıkamanın püf noktalarını bizmi biliriz yoksa googel emmimi,hayatında kac defa halı yıkadı acaba?:):):)[/QUOTE]
halı yıkamanın püf noktasıdamı var neymiş çok merak ettim:D |
[QUOTE=KARAMELLL58;521829]hheeeeeeeee benim datlum herşeyin en doğrusunu bilir
ayrıca dilsad aşkolsun kahveyide çokgüzel yaparım sadece herkese tek tek nasıl gönderiyim böyle tadımlık için dedim[/QUOTE] [B]Tamam , Sivasa geleyim bir kahveni iceriz artik :):) Tadumluk :D[/B] |
yaa ozaman yaparım merak etmeeeeeeeeee sen yeterki gel datlummmmmmmmmmmm tadımlık değil içimlik yaparım:D
|
Kuşum googel emmi ekabir ondannn,halı yıkamanın tabiiki püf noktası var meslek sırrı...:):):)
|
[QUOTE=gönlüm58;521836]Kuşum googel emmi ekabir ondannn,halı yıkamanın tabiiki püf noktası var meslek sırrı...:):):)[/QUOTE]
[B]Kalip sabunla yikayacan , halilari üst üste koyki su bosuna gitmesin hepsi beraber islanir vs vs vs :D[/B] |
Haliyi kuru temizlemeciye mi veriyorsun Gönlül. :D
|
[B][COLOR="Navy"]banada bi kahve ikram eden olurmu acaba [/COLOR][/B]
|
yalnız uzun tırnaklıların halı yıkması sakıncalı:D
|
[QUOTE=KARAMELLL58;521841]yalnız uzun tırnaklıların halı yıkması sakıncalı:D[/QUOTE]
Yok kiz oda yalan oldu , tahta fircamiz kalip sabunumuz diz cökerek 2 saat hali yikamalar kolunun bir an tutulmasi hepsi Yalan oldu :D Teknoloji ilerledi canimm :( |
[QUOTE=sandalli;521839]Haliyi kuru temizlemeciye mi veriyorsun Gönlül. :D[/QUOTE]
Olurmu kapının önune atıyorum hortumu takıp yıkıyorum,ne kuru temızlemesı onlar sadece kururtup getırylar,bak kızımada ögretmişim sabunla yıkamayı... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:55. |
|